15

4.4K 93 0
                                    

Éjszaka borzasztóan aludtam, egész este azon gondolkodtam mit rejt számomra a holnap. Valahogy még is sikerült álomba merülnöm de ezt a csodás érzést az ébresztő órám idegesítő hangja megtörte. Lassan kiszálltam az ágyból és a fürdőbe vettem az irányt. Vettem egy meleg zuhanyt és elkezdtem készülődni a munkába. Semmi kedvem nem volt felöltözni, de végül fel vettem egy fekete egybe részes feszes ruhát ami kiemelte az alakomat.
A konyhába menet bele rúgtam a kanapéba, a kiabálást méghárom utcával odébb is lehetett hallani. Amint meg bizonyosodtam róla hogy nem tört el a kislábujjam felvettem a fekete bőrdzsekimet,majd beültem az autómba és a munkahelyem fele vettem az irányt. Az út izgalmasan telt szinte minden lámpánál pirosat kaptam így késtem 5 percet. Villám gyorsan beértem az épületbe és Noah irodája fele kezdtem sétálni. Útközben bele botlottam abba az embere akit a világ a legjobban utálok.

-Áh Emily ha már itt vagy,főzz egy kávét és hozd az irodámba,van két perced rá!-mondta kimért hangon Noah.

-Rendben.-mondtam flegmán és elkezdtem lefőzni a kávét.

Amint beértem az irodájába egy hallom papír fogadott engem az asztalon,azt odébb csúsztatva leraktam a kávét az asztalra de a fele kiborult a főnököm ingjére. Amint észhez tértem fogtam egy rongyot ami az asztalon volt és elkezdtem az ingjéből kiszedni a kávé foltot.

-Nem hogy még el késel de a reggeli kávémat is rám borítod, és vedd le a kezed az ingemről csak össze piszkolod!-mondta Noah idegesen.

-Már ne is haragudj azért késtem mert folyton pirosat kaptam, és nagyon sajnálom.-mondtam majd levettem róla a kezemet.

-Na ide figyelj te velem normális beszélsz,értve vagyok?.-kérdezte Noah és meg ragadta a karomat.

-Áh Noah az fáj!-mondtam és kirántottam a karomat a szorításból, amint elvettem észre vettem a szorításnak a nyomát,tiszta piros volt a kezem.

-Ne haragudj Emily én nem akartam.-mondta Noah megbánó hangom és észrevettem a kezemen a keze nyomát.
Olyan ideges lett hirtelen megint hogy belerúgott az asztalba majd az szilánkosra tört. El kezdett felem lépkedni és neki nyomott a falnak olyan erővel hogy bevertem a fejemet.

-Ha nem késtél volna el és ha nem borítottad volna rám a kávémat akkor nem lenne most ez.-mondta idegesen és a falhoz nyomott továbbra is.

-Engedj el, félek.-mondtam neki elhaló hangon.

-Most takarodj innen, holnap újra próbálkozol!-mondta és elengedett én meg amilyen gyorsan tudtam lesiettem és beültem az autómba majd sírógörcsöt kaptam. Nagy nehezen össze szedtem magamat és haza felévettem az irányt.

Véletlen találkozásWhere stories live. Discover now