20

4.3K 95 0
                                    

Miközben olvastam az üzenetet amit Noah hagyott, legördült az első könnycsepp az arcomon. Talán felkéne hívnom, vagy talán el mondani amit tényleg érzek iránta de nem tudom mi lenne a helyes döntés. Ezen töprengve meg ittam egy üveg bort és csak sírtam.Miután nagy nehezen összeszedtem magamat,felálltam a padlóról és a zuhany fele vettem az irányt . Be álltam a zuhanyzóba és a létező összes forró vizet magamra engedtem,nem tudom meddig voltam bent csak arra eszméltem fel hogy valaki csönget. Azonnal kiszálltam és magamra kaptam a piros köntösömet, majd a bejárati ajtó fele kezdtem sétálni. Gyorsan ajtót nyitottam és ki léptem rajta ahogy felnéztem észre vettem a csomagküldő szolgálat egyik munkatársat aki egy hatalmas piros rózsacsokrot tartott a kezében.

-Jó estét hölgyem ezt magának küldték.-mondta az úr.

-Elnézést ez egy félre értés lesz.-mondtam szét tárt karokkal.

-Hölgyem maga lakik Lombard street 39/A-ba?kérdezte.

-Igen uram.-válaszoltam röviden és tömören.

-Akkor legyen kedves itt aláírni.-mondta és mutatta hol írjak alá.

Aláírtam ahol mutatta majd elvettem tőle a hatalmas csokrot, és elköszöntöm majd beléptem a lakásba. Hamar a konyhába mentem majd le raktam a csokrot és elővettem egy vázat és belehelyeztem azt. Miután be állítottam nagy nehezen a virágot ahogy mozgattam kiesett belőle egy fehér apró cetli.
Fel vettem az apró cetlit,majd kinyitottam és elkezdtem olvasni.

"Nagyon sajnálom Emily"

Ez volt a cetlire írva,ahogy olvastam lecsuktam a szemem. Nem hiszem el hogy ilyen gyönyörű csokrot küldött nekem Noah. Fogtam a cetlit és a virág mellé állítottam majd a szobám felévettem az irányt. Beértem és lefeküdtem a hatalmas francia ágyba,és nem sokkal később meg is jött az álom a szememre.

2 héttel később:

Ez el múlt hetek egész jól teltek kivéve hogy kb 3 napja folyamatosan hányok. Munkában miben jól telt nem sokat beszéltem Noahval került engem az után a nap után csak akkor beszéltünk ha nagyon muszály volt. Ma reggel 10-re kell be érnem dolgozni de előbb értem be, így össze futottam Noahval.

-Kérlek hozz nekem egy kávét.-mondtam Noah.

-Rendben.-válaszoltam és kezdték nekem lefőzni a kávét.

Lassan le is főtt a kávé én meg köszöntem és távoztam a pulttól. Felfelé vettem az irányt az irodába. Beszálltam a liftbe és lassan felvitt a megfelelő helyre. Kiszálltam majd oda sétáltam az ajtóhoz és bekopogtam.

-Gyere be.-mondta Noah mély hangon.

Elégett téve a keresnek benyitottam az irodájába majd leraktam a kávét az asztalra. Ahogy le raktam nagyon közel hajoltam és tömény mennyiségben meg éreztem a kávé illatát azonnal rám jött a hányás.
A kávét lerakva azonnal a wc-hez futottam és a csésze fölé hajoltam. Majd egyből jött aminek nem kellet volna.

-Emily jól vagy?-kérdezte Noah, és be lépett a wc-be.

-Nem, Noah lassan 3 napja mindentől hányok.-mondtam és rá néztem.

-Nem lehet hogy terhes vagy?-kérdezte és a kezét a hátamra tette és elkezdte simogatni.

-Nem dehogy is.-mondtam de újra jött a következő adag.

-Hozok egy terhességi tesztet itt meg vársz értve vagyok?-kérdezte Noah ellentmondást nem tűrő hangon.

-Igen.-válaszoltam, majd ő felállt és elhagyta a helységet.

10 percel később:

Noah vissza jött a kezében egy terhességi tesztel jobban mondva kettővel. Majd benyitott a wc-be és lerakta a mosdókagyló szélére.

-Csináld meg addig ki megyek.-mondta és ki ment az ajtón.

A kezembe vettem azt a dolgot ami teljesen meg változtathatja az életemet. Kicsomagoltam és megcsináltam. Vártam 5 percet ahogy azt írta,addig ültem a wc-én és gondolkoztam mi lesz a pozitív.
5 perc le teltével felálltam és oda sétáltam, majd a kezembe vettem és egyben szemügyre is. Ahogy meg fordítottam láttam a két piros csíkot és el kezdtem sírni. Sírás közben leültem a wc-re de felálltam és az ajtó felevettem az irányt majd szép lassan kinyitottam azt.

Véletlen találkozásWhere stories live. Discover now