İlk show. •

23.6K 1.8K 4.4K
                                    

🔥Bilgilendirme: 🔥

🚫 Striptiz: gece kulüplerinde, pavyonlarda, bir kadının/ erkeğin müzik eşliğinde giysilerini bir bir çıkararak çıplak duruma gelinceye değin yaptığı gösterinin adıdır. 🚫

🚫 Barlarda yapılan striptiz showlarında asla sanatçıya dokunulmaz, dokunulmayan çıplaklık gösterisidir. (Mekana göre değişir ama barlarda böyledir ve şuan Jungkook bir nevi sınav yaptığı için bu kural geçerli değildir.) 🚫

Şarkıyı açmanız gereken yere "🚫" işaretini koyacağım! İyi okumalar💙

-

Ertesi Gün

19.33

Devasa ve fazlasıyla da gösterişli gözüken mekanın tam önünde duruyordum, siyah deri ceketimin cebinden sakince sakız paketi çıkartmış ve saniyeler sonra da karpuzlu aromayı tatmaya başladım, heyecanlı anlarda sakız çiğnemeyi fazla severdim, bir nevi rahatlatırdı.

Sakız paketini tekrardan yerine koymuş ve kırmızı tutamları savurtmama gerek kalmadan, soğuk esen rüzgar bunu benim yerime yapmıştı ayrıca havanın buz gibi olmasına rağmen siyah, oldukça kısa hatta kalça yanaklarımı kapatamayan bir şort çekmiştim; onunla uyumlu olması için de siyah, yüksek taban topuklu bir bot ve siyah crop giydim.

Bugün feminen olmak zorundaydım çünkü ayartmam gereken bir beden vardı ayrıca buz gibi havada açık giyinmek sikimde değildi birazdan zaten fazlasıyla yanacaktım.

Açıkcası biraz botun topuklusunun boyu hakkında tedirgin kalmıştım çünkü Jeon'un boyunu bilmiyorum, gözüme çarpan bir kulüptü bu yüzden de başvurmak istemiştim ve ben eğer istersem alırım, etkilenmemesinin imkanı yok.

Son olarak, dudaklarımda hâkimiyetini koruyan lip balmımı tazelemiş, parfümüme tekrardan abanmış bir şekilde barın girişinde bulunan korumalara doğru ilerlemeye başladım.

Tuttukları defterde ismim yazılı olduğu için soğuk havada daha fazla bekletmeden içeri almışlardı; dar, uzun koridordan yürüdükten sonra büyük giriş odasına sonunda gelebilmiştim ve burası ağzına kadar tıka basa dolu bir mekandı, herkes deli gibi dans ediyorken, son ses müzik kulaklarımı bangır bangır doldurmaya çoktan başlamıştı.

Etrafta sürekli olarak dönen, karışık neon ışıkları ve kocaman bir barı vardı ayrıca da tam orta da da geniş sahne göze çarpıyordu çünkü her gün belirli saatlerde striptiz şovları başlıyordu ayrıca söylediğine göre bir de özel odalar vardı eğer müşteri, seni beğenirse ek olarak onların bağımlılığını arttırmak için özel odalarda resmen sevişiyordun.

Güzel aktivite..

Parmakları arasında tuttukları kadehin dökülmemesine dikkat ederek çılgınlar gibi dans eden bedenlerin arasından sıyrılarak geçmeye başladım ama alan genişliğinden dolayı bu işlem fazlasıyla uzun sürmüştü.

Sonunda, odanın en sonunda bulunan merdivenlere geldiğim zaman tereddüt etmeden basamakları hızlıca çıkmaya başladım, içimde garip bir heyecan vardı, ne ile karşılaşacağım hakkında ise en ufak bir fikrim yoktu.

Saçlarımı tekrardan savurtmuş, üst kata geldiğim zaman söylediği gibi koridorun en sonuna yürümeye başlamıştım, koridorda ise bulunan oda sayısı başımı karıştırmaya bire birdi çünkü resmen yürürken, her iki saniyeye bir iki yanımdan da siyah kapılı odalar geçiyordu.

The Striptease Artist ▪ TaeKookWhere stories live. Discover now