21. Bölüm

582 21 209
                                    

Medya: İsabella~Roberto
Şarkı: Let me down slowly

Keyifli okumalar....

denizzcim ithaf edildi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Benimle evlenmeni istiyorum İsabella Trastfer".

Roberto'nun kurduğu son cümleye şoka girmiş gibi bakarken, onun beklenti dolu bakışları üzerimde idi. Ne cevap vereceğimi kestirmeye çalışırken, dudaklarıma huzur veren bir öpücük bıraktı. Kokumu derin derin içine çekerken, kalbim akışkan bir hale gelmişti. Ama daha ne cevap vereceğimi bilmiyordum.

"Seni zor durumda bırakmak istemiyorum. Biraz ani gelişti ama gerçek düşüncelerim bunlar. Karım olmanı istiyorum, her sabah seninle uyanıp, her gece seninle uyumak istiyorum. Sıcak nefesini, tarifi imkansız olan mükemmel kokunu, huzur veren varlığını hep yanımda hissetmek istiyorum. İstediğin kadar düşüne bilirsin, o zamana kadar bekleyeceğim" dedi ve dudaklarıma tekrar bir öpücük kondurdu. Cümleleri ile zaten beni dünyanın en mutlu kadını etmişti.

"Evet" dedim gururla.

Hiç düşünmeden cevabımı verdim. Zira düşünecek bir şey yoktu. Onunla bir ömür birlikte olmak istiyordum. Evet bu kadar erken yaşta evlenmek bana korkutucu geliyordu ancak yine de onu seviyordum. Hep dediğim gibi bu her şeye değerdi.  Roberto'nun şaşkın gözleri yüzüme dönünce, hafifçe gülümsedim.

"Nasıl yani?" Diye sordu şaşkın bir ifadeyle. Doğrusu onu ilk kez bu kadar şaşırmış görüyordum. Bu da ister istemez küçük bir kahkaha atmamı sağlamıştı. Ona doğru yaklaşırken, zaten bitişik olan bedenlerimizi daha da birleştirmek ister gibi bacaklarımı beline doladım. Bu da erkekliğini hissetmemi sağlamıştı ve tekrar nefessiz kalmıştım.  Kollarımı da boynuna dolarken, oldukça iddialı göründüyümün farkındaydım. Aslında hiç böyle bir kadın değildim, ama onunla aynı anı tekrardan yaşamak için deliriyordum.

"Seninle evlenmek istiyorum" dediğimde, Roberto sanki bunu bekliyormuş gibi dudaklarını sertçe benimkilerle birleştirdi. Beni delirmiş gibi öperken, bir yandan da kendi kendine konuşuyordu. "Sana aşığım güzelim ve mutlu olman için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi yemin eder gibi. Kolundan tutarak onu sakinleştirdim. Zira şu an beni mutlu edecek tek bir şey vardı. Onun kusursuz sıcaklığı.

"Seni çok seviyorum Roberto ve seni asla bırakmayacağım. Ama şu anda beni mutlu edebilecek tek bir şey var" dedim biraz utangaç bir tavırla. Zira seninle tekrar sevişmek istiyorum nasıl diyeceğimi pek bilmiyordum.

Roberto'nun yüzünde hınzır bir gülümseme oluşurken, aslında neyi istediğimi bildiğine emindim, ama beni utandırmak için elinden geleni yapacağını da biliyordum. Bacaklarımın arasındaki yerini hazırlarken, çıldırmak üzreydim.

"Neymiş seni mutlu edebilecek şey?" Diye sordu alaycı bir tavırla. Bakışlarımı başka yöne çevirdim. Ama o, bakışlarımızı tekrar bir birine kenetledi.

"Utanmana gerek yok güzelim. Dünyada bundan daha güzel bir an yok" dedi. Sesi oldukça yatıştırıcı çıkmıştı. Başımı itaatkar bir şekilde sallarken, dudaklarımdan dökülenler kalbimden geçenler ile aynıydı.

"Seninle sonsuza kadar o anı yaşamak istiyorum" dedim. Bu gözlerindeki saf şehvetin patlamasına sebep olurken onu delirtecek cümleler tekrar döküldü ağzımdan.

"Bu sefer en çok senin zevk almanı istiyorum" dediğimde tekrar dudaklarımız birleşti, bir daha ayrılmayacak gibi.

Aramızdaki ihtiyaç o kadar çoktu ki, her an bir birimize dokunmak için can atıyor gibiydik.

Bella Donna Del Capo(Onurlu adamlar serisi #1) Düzenleniyor Where stories live. Discover now