on

100 26 33
                                    

Cenazeden bir gün önce

Suji, huzursuz uykusundan baş ağrısı ile uyanmıştı. Gece olanları yurda geldikten sonra olanları hatırlamıyordu ama yatağında olduğu için mutluydu. Kalkmadan bir süre yatakta yattı, magazine yakalanmamış olmayı diliyordu. Yanındaki saate çevirdi sonra kafasını, saat 6'yı gösteriyordu. Tekrar uyuyamayacağını biliyordu, iç çekti ve yataktan kalktı. Salona geldiğinde en son beklediği şey, meyve suyu içerken televiyon izleyen Mina'ydı. Adım sesini duyunca Mina kafasını çevirdi.

"Kalkmışsın, en azından 11'e kadar uyursun diye düşünmüştüm. Gel otur."

Suji yan koltuğa otururken Mina televizyonun sesini kıstı. Bir süre garip sessizlik içinde oturdular, sessizliği bozan Suji oldu.

"Hyung mu seni çağırdı?"

"Gece beni aradı, olanları anlattı. Yani, gördüğü kadarıyla. Bir de senden dinlemek istiyorum olanları. Dün gece ne oldu Suji?"

Suji dudaklarını ısırdı ve derin bir nefes aldı. Bunu anlatmak hoş olmayacaktı, özellikle de sabahın altısında.

"Odadan çıktıktan sonra bir bara gittim. Çok aptalcaydı ve yaşım daha tam tutmuyor ama gittim işte. Orada insanlara şirket ve Mira hakkında saçma sapan şeyler söyledim, iğrenç şeyler. Saat 12 gibiydi sanırım, bir adam bana geri sataşmaya başladı. Anlık sinirle elimdeki bardağı kafasında kırdım, sonra da kavga ettik. Polis gelince de uzaklaştım oradan. Yaptığım çok aptalcaydı ve itibarı sarsacak-"

"Mira'nın yanında değildin yani?"

Suji kafasını iki yana sallayınca Mina mutlulukla derin bir nefes aldı. Dün geceden beri içini yiyen endişe yüzünden gözüne uyku girmemişti, şimdi ise mantıklı bir açıklama dinlemek o kadar güzel gelmişti ki her an mutluluktan ağlayabilirdi.

"İsmin olayda geçmeyecek merak etme, dün gece barda olduğuna dair tüm kanıtlar silinecek. Junnie kalkınca onunla da konuşursunuz. Şükürler olsun ki daha büyük bir olay değil."

Bir süre daha sessizlik olmuştu, bu seferki huzurlu bir sessizlikti.

Yeni Seçim: Bu seçim hikâyenin akışını etkileyecektir, dikkatli seçim yapın.

Melody'nin bakış açısı

Hera'nın bakış açısı

kanıt | orendaWhere stories live. Discover now