on üç

98 27 61
                                    

Toplantı gecesi

Mira, yurtta olmayacağını söylemiş olsa bile yurttaki odasında oturmuştu. Yun'u öldüren kişiye karşı oynamıştı ve zeki biriyse -ki bir cinayeti kaza gibi gösterecek kadar zekiydi-, daha da büyük tehdit oluşturacağını bildiği için onu aradan çıkarmak isteyecekti. Yurttaki odasında saklanmak en mantıklısıydı, yine de içinde kötü bir his vardı. Yurtta tek olmasına yordu bu hissi, yine de başka bir şey olduğunu hissedebiliyordu. Telefonu açtı, saat 12'ye yaklaşıyordu. Her ne kadar gerek olmadığını düşünse de, telefonundan kamerayı açtı ve yattığı yerde video çekmeye başladı.

"Ben Kim Mira. Tahminen bu videoyu görüyorsan, bana bir şey olmuştur. Bunların hepsini kendim anlatmak isterdim ve anlatacağım eminim, yine de bir kayıt bulunması en iyisi olacak."

Mira derin bir nefes aldı ve doğruldu. İçindeki kötü his iyice artıyordu.

"Bugün yaptığım o konuşma, katili büyük ihtimalle kızdırdı ve tehdit olduğumu düşünüyor. Suji gibi düşünebilirsiniz dediklerimden sonra ancak buna izin veremem. Suji bunu yapmaz. Birine kızarsa ya da üzülürse bağırır çağırır ama bunu yapmaz. Onun suçlu olmadığına eminim. Açıkçası, suçlu kim bilmiyorum. Elimde büyük kanıtlar yok. Tek bildiğim şey, tehlikede olduğumuz. O sadece bir uyarıydı, hatta belki sadece güzel bir başlangıç fırsatıydı. Bu videoyu görürseniz eğer, önlem alın. Ben olmayacağım ve katil etrafınızda olacak. Dikkatli olun ve sakın kimseye güvenmeyin. Her ne kadar yakın ol-"

Mira duyduğu sesle cümlesini yarıda kesti. Kapıya bakarken kalp atışı hızlanmış, nefesi sıklaşmıştı. Uzaktaki beden de onu fark ettiğinde hızlıca kamerayı kapattı ve titreyen elleriyle videoyu son konuştuğu kişiye attı. Kalbi ağzında atarken yandaki beyzbol sopasını kavradı ve iyice yaklaşmış olan kişiye doğrulttu.

"Bir adım bile yaklaşma."

Karşısındaki dururken, Mira sopayı daha da sıkı tuttu. Eğer yaklaşırsa ikinci defa düşünmeden sopayı kafasına geçirecekti. Uzak durmak adına bir adım daha geriledi ancak yanlış bir hamle olmuştu. Islak olduğunu fark etmediği yere basıp kayarken elindeki sopa yere düşmüştü. Sonrası ise fazlasıyla hızlı gelişmişti. Kim Mira, boğularak öldürülmüştü.

Yeni Seçim

Belle'in bakış açısından

Suji'nin bakış açısından


kanıt | orendaWhere stories live. Discover now