7. bölüm

14K 226 46
                                    

Biz sımıfın ortasında herkes bize bakarken öylece dikiliyorduk. Hoca da dahil tüm sınıf birbirimizin adını söylediğimizde sessizleşti.  O sırada hoca konuşmaya başladı.

-evet madem tanışıyosunuz tarih yazıp aryayı gece ye okulu gezdirmesi için seçiyorum sınıfla tenefüste tanışırsın gece şimdi boş bir yere geç de derse başlayalım.

Hocanın sesinden şaşkınlığı  belli olurken sınıftan bi kız

-hocam arya nerde  bilcek okulu o tuvalet kantin sınıf dışında biyere gitmiyo ki diyip gülmeye başladı.

Ona o ve en yakın aradaşı olduğunu düşündüğüm diyer kız dışında kimse gülmedi. Bana kafa tutma manyaklığını güsteren kız okula bu yıl başlamıştı. Adı hatıtladığım kadarıyla hazal dı. Siyah dalgalı saçları ve kahverengi gözleri vardı. Gülmesi bitince

-hocam ben gezdirebilirm yeni arkadaşımınızı. Dedi

O sırada çok yakın olmasam da okulda takıldığım gruptan Demir ayağa kalkıp

-hocam izninizLE arkadaşa bişi diyebilirmiyim???

Ben sırıtmaya başlamıştı :9. Hoca ne yapıcağını anlamıştı ama demirle araları iyiydi. Fazla iyi. Hoca onaylar şekilde başını sallayınca demir hazala dönüp.

-sevgili hazal arkadaşım şuan burda senin yeni aryanın ilk sınıftan beri okuduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Senin kuralları bilmediğini varsayıp bu sever içinden geçmiycem ama arya veya herhangi bir ortam gurubu üyesine kafa tutatsan ki konu arya bizden önce davranıcakdır seni uyarıyorum okul deyiştir güzelim burda sizin konusunu açmıycağım performansınıza diyil karaktere bakıyoruz.
Teşekkürler hocam.

Sınıftan uwue puff adaaam ağaa gibi sesler çııkarken hazal resmen kuduruyordu.
Hoca araya girip

-bişey diyil demir ve hazal bidakine daha dikkatli bi seçim yap dedi.

Hazal şok ben şok pardon direk Evren şok!!
Hocanın önünde cinsellik konusu açan demir diil hazal azar yedi!!!
Ben demire bakarke  o sırıtıyordu. Bana tek gözünü kırptı ve bande çaktırnadan elimi yumruk yapıp üç  kes kalbine vurdum ve onu işaret ettim. Bu hareketim mavi gözlerinin parlamasına ve sırıtılının büyümesine sebep oldu.

En sonunda derse geçtiğimiz de bilin bakalım gece için kalan tek boş yer neresi mq.

BENİM YANIM. Hay amk dünya resmen çocuu bana itiyor.

Ders tam başlamıştıki gece bana sırdan bi kağıt ittirdi. İlk suratına baktım sırıtıyordu. Bunu ona asla söylemicem olsamda sırıtınca çok şirin gözüküyordu. NE DİYORUM BEN ARYA KENDİNE GEL GERİZEKALI!!

Notu alıp okumaya başladım.

~Demek beni sen gezdiriceksin güzellik ;)

Nota sinirle bakıp yazmaya başladım

~ Demek bana nude atan manyak sensin cansı :-|

Kağıdı ona uzattım ve kafamı sıraya dayyıp uyumaya çalıştım. 

Ders zili çaldığında üstümdeki mont omuzlarıma düştü. Mont benim diildi. Siyah deri montu elime aldım o sırada gece bana baktı ve gene o aptal sırıtışını takındı.

Bede koluna salam bi yumruk atım.

İviit yb gelsin die boş bir bölüm yaptım. Ama ben hala şuna takıldım. Siz ne kadar üşengeç abazalrsınız yaw. Bi oy atmak bu kadar zor olmamalı.

Valla oy sınırı getiririm he!

Öpüldünüzzz yb yi salı atarım bysss 💛

Anonimim ||testingWhere stories live. Discover now