BİLİNMEYEN KİŞİ

16 2 0
                                    

İlk önce adam konuşmaya başladı. "Sizin burada ne işiniz var?" Adamın sesi kalındı.Ben de başladım anlatmaya.Sanki adam arkadaşımızmış gibi anlatıyordum.En sonunda adam konuştu. "Buraya hiç gelmemeliydiniz!"dedi ve ortadan kayıp oldu.Elif ile birbirimize bakıyorduk.Adam nasıl kayıp oldu.Tabii Elif'in aklına il gelen şey "Belki de adam ruh olabilir?" "Saçmalama Elif"
.
.
.
Belli bir süre orada o adam Hakkında konuştuktan sonra aşağı inmiştik.Merdivenlere baktık kimse yoktu.Yavaş adımlarla merdivenden indik.O anda bir ses duyuldu.
"NEREYE GİDİYORSUNUZ BAKALIM!"
Elif ile ikimiz aynı anda bağırdık.Etrafımıza baktık ama kimse yoktu.Hemen kapıya doğru koştuk.Açmaya çalıştık ama kilitliydi.Tekme atmayı,vurmayı,her yolu denedik ama kapı açılmadı.Elif yere çöküp ağlamaya başladı. "Buradan sağ çıkamayacağız!" "Hemen öyle düşünme vardır bir yolu." Tam o anda yan odadan bir ses geliyordu.Hemen Elif'i dürttüm.Bu Serkan olabilir miydi?

Yavaş adımlarla odaya doğru yürüdük Kapıyı açtık.Ama oda boştu.İçeri girdiğimiz anda kapı arkamızdan kapandı.Açmaya çalıştım ama nafile.Kapı kilitlenmişti.O an odada bir pencere olduğunu gördüm. "Elif!Odada bir pencere var.Açıksa buradan çıkabiliriz." "Hadi o zaman açmaya çalışalım."dedi o panikle.Cam şansımıza açıldı.Çok sevinmiştik.Camdan ilk ben çıktım sonra tam Elif gelecektiki başını cama vurdu ve cam parçalarıyla yere düştü.Yüzünü kaldırdığımda her yerine cam batmıştı.Acilen hastaneye gitmeliydik.Elif'i yavaşça kaldırdım.Ve son gücümüzle koşmaya başladım.Yine o kişi bir şeyler söylüyordu.
"ARKADAŞINIZI KURTARMAYA GELECEKSİNİZ ZATEN.YİNE BEKLERİZ...
Haklıydı,gelecektik.Ama önce Elif'i hastaneye götürmem gerekiyordu.

ARKADAŞLAR HİKAYEYİ GÜZEL BULDUYSANIZ YORUM YAZMAYI VE OY KULLANMAYI LÜTFEN UNUTMAYIN.DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM🥺😘🥰😍

DELİLER HASTANESİWhere stories live. Discover now