10.BÖLÜM :İLK ÖPÜCÜK 🦋

244 148 7
                                    

İyi okumalar dilerim ♥️

İlk öpücük..

Damien..

Ne kadar zaman geçti, ne ara bu kadar uzak kaldım anlayamadım. Okula onu görmek için gitmeyi çok istiyordum. ama ona zarar vermekte istemiyordum. O yüzden gitmemem daha doğruydu. Kokusu beni çığrığından çıkarıyordu. Okul onun kokusuyla doluydu. Gittiğim her yerde onun kokusunu duyumsuyordum.

Buna rağmen onu görememek bana işkence gibi geliyordu. Dayanılacak gibi değildi. Her ne kadar ondan uzaklaşmak istesem de bir yerde sonsuza dek yanımda kalmasını istiyordum.

Ama olmuyordu işte. Ancak bir süre uzak kalabilmiştim. Yanına gitmeliydim, her ne olursa olsun onu aklımdan çıkaramıyordum. Ne aklımdan ne de kalbimden..

Buz tutmuş kalbimde onun varlığını hissediyordum. O vardı..

Ve bu demek oluyordu ki, ben aşık olmuştum. Hissettiğim o duygu bunu çağrıştırıyordu..

Aşk.

O yüzden onu görmem gerekiyordu. Her ne olursa olsun, o olmadan yapamazdım.

Ona zarar vermeden sevmeyi istiyordum..

Ve Umarım bunu başarırdım.

~~

Okulun olduğu yere geldiğimde etrafta pek kimsenin olmadığını farketmiştim. Herhalde okul yoktu. Okul yoksa Josefina da yoktu o zaman.

Belki de evine gitmiştir diye düşündüm. Sınıftan çıkınca karşıdan  birisiyle kavga ettiğini gördüm. Kolunu tutmuş tehditler savurarak onu korkutmaya çalışanı nedense gözüm bir yerde ısırmıştı.

Sam miydi adı?

Josefina onun suratına sert bir yumruk indirmişti. Oldukça sinirliydi. Daha önce hiç böyle görmemiştim onu. Bir erkeğe vurabilecek kadar cesaretliydi demek?

O sırada Sam denen o çocuğun düşünceleri beynime nüfuz ettiği zaman öfkeyle dişlerimi sıkıp soluğu yanlarında aldım. Josefina ya zarar verecekti.

Josefina ona tam hamle yapacağı sırada onu arkama alıp ani bir refleksle suratına sert bir darbe indirip etkisiz hale getirdim.

"Bu kıza dokunursan beni karşında bulursun! Anladın mı? Ayrıca bay Harris e çok selam söyle."

Acıyla burnunu tutup pis pis baktı.

Benim tehdidim onu çok korkutmuştu. Bir daha böyle bir şey yapmayacağına emin olmuştum. Başımı Josefina ya çevirip

"İyi misin?" diye sordum. Bana o çok sevdiğim tebessümünü yansıtıp "Daha İyiyim" diye cevap verdi. O gülümseyince bende ona gülümsedim. Kollarımı beline sardım. "Seni güvenli bir yere götüreyim"diyerek oradan ayrıldık.

Josefina dan

Sam in bana olan tavrı karşısında kendimi çok kötü hissetmiştim. Halbuki onunla iyi anlaşırdık, ama görünüşe göre Adrian a duyduğu hırsı benden çıkarmak için böyle davranmıştı. Bana zarar vermek için fırsat kollamıştı.

Benim yüzümden dayak yemesini istemezdim elbet, ama benden hoşlandığını o zamanlar bilmiyordum. Adrian bu yüzden onu dövmüştü. Benden hoşlandığını öğrenmişti. Ve bunu bildiği için, onu dövmekten beter bir hale getirip, korkudan okula  gelmemesine neden olmuştu. Ah! Bu yüzden.

Eminim onun yüzünden benimle sürekli uğraşacaktı. Adrian ın hırsını çıkarmak için beni kullanacaktı. Canımı yakmak için elinden geleni yapacaktı. Tıpkı az önce beni damien le sevgili sanıp ortalığı karıştırdığı gibi.

VURGUN (TAMAMLANDI) DÜZENLENECEKTİRWhere stories live. Discover now