4 ^^

41 10 10
                                    

taeil ile ayrılma sebebimiz olan herif ile kavgamdan sonra jaehyun ile ayrılıp evime gelmiştim. yarın buraya gelecekti aklımdan çok fazla şey geçiyordu, bu yüzden başıma ağrı girmişti. hava kararmaya başlarken gözlerimi yumup ağrımın gitmesini beklemeye başladım. saat 21.23 sıralarında gözlerimi yumarken açtığım da 00.10 görmüştüm. koltuk da dikleşip kafamı ellerimin arasına alıp kendime gelmeyi bekledim. yarın o adamın üzerinden taeil'ime ulaşacaktım,yalan söylüyordu o adamı benden daha çok sevmesini yediremiyordum ya da. yarın bakacaktım onun icabına ama bir şekilde yarın taeil'im ile yüz yüze görüşecektim.

biraz daha öyle kaldıktan sonra aklıma dank etti. neden şimdi göremiyorum? hızla odama çıkıp kapşonlu çeketimi geçirdim, kafama çekip yüzümün gözükmemesine dikkat ederek evden çıktım. sokak lambaların altından bir bir ay'ımın evine doğru adımladım. çokta uzun olmayan bir yürüyüşten sonra her bir yerini ezber olduğum evin önünde dikilmeye başladım. odasının ışığı yanıyordu, ellerim cebimde onu görebilmeyi bekledim.. bekledim.. bekledim.
çoktan 1 saati geçmişti, perdenin hareket ettiğini hissedip biraz daha geriye kaçtım. o ise kafasını çıkarıp camı örttü, yüzünü 5 saniye de olsa görmüştüm. gözlerinin altı morlaşmıştı ve zayıflamış olduğunu anlamıştım. ellerimi ve dişlerimi sıkmaaa başlamışım,ne hale gelmişti. aklım almıyordu neden bu hale gelmişti benden ayrıldı hemde bu halde, yumruğumu sıkmaya devam ettim. bu önemli değildi hayatımda ki tek önemli olan oydu.

uzun uzun biraz daha baktım camına bir defa daha görebilme umuduyla ama olmadı göremedim. odasının ışığı söndü, yatmıştır diye düşündüm,normalde bu saate kadar küçük bünyesi dayanamazdı bile. kafamı eğip onun yokluğunda hiçbişey yapmamış olduğumu, sımsıkı sarılıp bırakmamayı çok özlediğimi düşündüm. kucağımda, omzumda uyuya kalmasını, kokusuna hasret kalmıştım.
ufak adımlarla evime doğru yürüdüm, yarın ne olacak diye düşündüm. içimden geçirdiklerimden memnunca kafa salladım.

"yarın o gelecek, ilk taeil ile bağlantı kurmayı sağlayacağım olmaz ise taeil ile onu aramdan sileceğim. ardından taeil'ime gidip artık sorunun kalmadığını söyleyeceğim. evet böyle olacak."

^^
gözlerimi açtığım da saat 18.48'di,akşam olmaya başlıyordu. büyük bir sabırla beklemeye başladım, terlediğimi anladığımda odama çıkıp kendimi sıcak suyun altına attım. herşeyi bir bir kafamda Sıralamay başladım kısa sürede herşeu kafamda oluşmuştu. belimde havlu ile banyodan ayrıldım ayna da kendime bakmaya başladım.

kısa süre sonra giyinmeye başladım, siyah kotumu giyip üzerime tşiört giymeden kapişonlu çeketimi geçirdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

kısa süre sonra giyinmeye başladım, siyah kotumu giyip üzerime tşiört giymeden kapişonlu çeketimi geçirdim. aynada son kez kendime bakıp aşağı salona inip onun gelmesini beklemeye başladım.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ғᴏʀ ʏᴏᴜ ﹣ ᴊᴏʜɴɪʟHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin