#4

84 13 0
                                    

Elimde olan bölümü atacağım, biraz kısa ama geçiş bölümü olsun. Üniversitem açıklanana kadar stresten kurtulamıyorum.

Yüzüne gelen rüzgar saçlarının arasından geçerken bu tüyler ürpertici hissi sevmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yüzüne gelen rüzgar saçlarının arasından geçerken bu tüyler ürpertici hissi sevmişti. Çalan parça tıpkı bulutların arasından kendini göstermeye başlayan güneş kadar iç ısıtıcıydı ve Hyunjin ile parçaya eşlik etmeye devam etti.

İki gündür görüşemeseler de sürekli mesaj atıp iyi olup olmadığını merak eden çocuğun sesi yüzü kadar güzeldi.

"Hyung,sesin gerçekten güzel. İdol olabilirdin" araba süren Hyunjin'in koluna dikkatlice dokunduğunda bunu samimiyetle söylemişti.

"Senin sesin de öyle,ayrıca çok sevimlisin. Hiç reklam teklifi almıyor Musun ?" Hyunjin de sözlerinde samimiydi ancak Jeongin bunu abartılı bir iltifat olarak algılayıp utandı.

"Aslında eskiden birkaç reklamda oynamıştım."çekingence önündeki yola döndü.
Hyunjin gururlu bir neşeyle omzuna vurduğunda "İşte benim oğlum" diye bağırmıştı. Onun bu gururlu baba davranışları Jeongin'i eğlendirmişti.

"Çekimler nasıl gitti?"diye sordu bu sefer. Hyunjin dün mesajda onu çekimlerden sonra alacağını söylemişti ve bekledğinden daha erken bir saatte kapısında belirmişti. Öyle ki giyinmeye vakit bulamamış ilk eline gelen kırmızı kazağının üstüne kot tulumunu geçirmişti.

"Aslında bakarsan biraz yorucuydu." ancak gözleri arabaya bindiğinden beri parlıyordu."Ama çok güzel haberlerim var "

Jeongin merakla bedenini ona döndürdü.
"Seninle karşılaştığımız gün aslında bir kızla buluşmam vardı ancak ekilmiştim." Dedi son kısmı söylerken biraz çekinmişti. "Ancak bundan memnunum çünkü seninle tanıştım"

Jeongin'in gözleri önce siyah alnına dökülen saçlarına kaydı. Sabah çekimlerde şekil verilen saçları hala aynıydı,sonra üstündeki siyah gömleğe baktı,kollarındaki kırışıklıklara kaydı gözü, gömleğin kıvrılmış kollarından açıkta kalan tenine baktı, kolundaki benleri saydı. Bütün bunları yapmasının sebebinin çocuğun yüzündeki samimiyeti görmeye hazır hissetmediği için olduğunu farkedince de kendini toplayıp yüzüne bakabilmişti.

"Aslında benimle o gün konuşacakmış ancak acil bir işi çıktığı için gelememiş. Yakın olduğu bir yapımcıdan dizi teklifi almış ve erkek oyuncu olarak beni önermiş. Bana sordu ben de kabul ettim, birkaç deneme çekimi yapacağız,eğer şirket onaylarsa esas oğlanı oynayacağım"

Jeongin mutluluğumla ellerini çırparak Hyunjin'i tebrik etti. Mutluluğu gözünden okunuyordu ve kendisi de onu mutlu gördüğü için sevinmişti.
"Konusu ne olacakmış"diye sorduğunda Hyunjin alt dudağını ısırmaya engel olamadı.

"İlk aşk,umarım beni fazla zorlamazlar"

Gençken tiyatro oyunculuğu yapıyordu ve hep oyunculuğun nasıl bir şey olacağını merak etmişti. Bu fırsatı geri çevirmemesinin sebebi buydu,ayrıca rol arkadaşı da oldukça güzeldi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 20, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sachi || hyunin Where stories live. Discover now