21

118 11 0
                                    

Astăzi a fost  o zi perfectă  . Am stat toata ziua și m-am uitat la  Diablo și la herghelie . Dar totusi îmi e dor sa il calaresc . Imi e dor sa discut cu el și să îi cer opinia . Dar totul e de domeniul trecutului . Inima mea a rămas fără jumătatea ei .

Am invatat drumul spre herghelie.  Marian ma ajutat și ma adus în fiecare zi . E un om bun . Chiar un prieten de nădejde. 

Acum sunt pe drum spre fermă sa vad daca Jack a început din nou să răpească fete . Imi este foarte greu fără Diablo . 

După ce ajung la fermă ma uit prin jur dar am un sentiment foarte ciudat în stomac . Nu îmi place deloc situația . Mă simt încolțita și cum cineva ma urmărește.

  Încep să respir greoi și simt ochii  foarte grei . Cand cad jos in genunchii simt un miros oribil . Imi dau drumul la filtrul de aer din masca și ma uit prin jur pentru a putea localiza locul de unde vine .

Un pumn vine de nicăieri și ma pune la pământ.  Ce naiba!! Incerc sa ma ridic dar ma trezesc cu un șut în stomac.  Din cauza gazului sau ce naiba e în aer ma ustura ochii și nu vad nimic .  Jack , fatalaule ! Asa ai decis tu sa te bati ! Bine!

Mă ridic de jos și ma concentrez , asa cum m-ai invatat Alexandru . Fără panică și cu tact .

Mă feresc de un pumn ce avea numele meu și îi dau un șut în barbă.  Mă pun din nou pe poziție și aștept următoarea mișcare.  Mă feresc din nou de o lovitură dar pe a doua o ratez și ma nimerește fix în piept , care ma lasa fara aer pentru câteva secunde . Termin lupta asta chiar acum . Cand vrea sa imi dea un picior în stomac îi prind piciorul si ii dau în zona sensibilă. 

Cade în genunchi și îi dau un genunchi în gură.  Îl imobilizez și când ma uit mai aproape observ ca are si el o masca .

- Te omor ,Jack  !

Îl prind de gât cu gândul de al sufoca pe nenorocit dar ma opresc când aud o voce în depărtare. 

- M-ai strigat , Mask ?!?
- Daca tu esti acolo , pe cine am snopit în bătaie?
- Toate la timpul lor ,Mask  .
- Ce ai zice de acum ?

Vreau sa ii dau masca jos dar aud un foc de armă. 

- Eu as zice sa nu faci asta .
- Să știi că  mi-a plăcut primirea ta călduroasă,  mai ales aerul proaspăt. 
- Ideia noului venit . Si noul tau dușman,  Mask .
- Daca eu sunt Black Mask,  ăsta cine e? O copie ieftina ?
- Să știi că o copie e mai buna decat originalul . Si el e Bloody Boy .
- Imi place numele dar cred ca se poate mai bine . Culoarea mastii se putea mai sangerie. Nu  ai vrea sa ti-o colora eu cu sângele lui ?
- Mask , dă-i drumul !
- Aș avea vreun motiv ?
- Daca ii dai drumul îți dau un avans de 10 minute .
- Daca imi dai un avans de 10 minute îl omor și pe tine si pe el .
- Mask !!
- Jack!!

El îndreaptă pistolul spre mine si eu stau cu cuțitul la gâtul lui Bloody.  Se uita fix în ochii mei și eu în ochii lui .

- Facem un târg.  Tu mi-o dai pe Qeen și eu ți-l dau pe Bloody. 
- De unde stii tu de Qeen ?
- Fi serios ! Iti dau bătăi de cap de 4 lunii. Stiu totul despre tine .
- Bine . Facem schimbul . Mă duc să o aduc .
- Nu ! Mă duc eu după ea iar tu rămâi aici . Si fără șmecherii sau Bloody o sa mai aiba un buzunar.
- Bine . Dar de unde stiu ca o sa il lași în pace ?
- O sa il las la marginea pădurii .
- Care ?
- O sa il găsesti tu !

Cu astea fiind spuse merg precauta în grajd și o scot pe Qeen după ce o încalc îl las pe Bloody  în grajd , nu am de gand sa il iau cu mine si pe urma sa ciripeasca pe unde o iau .

După ce ajung in mijlocul pădurii îl pot auzi pe Jack cum urlă la oamenii lui sa il găsească pe Bloody.  Cred ca e important pentru el , m-aș putea folosi de asta .

- O , Qeen . Ce dor mi-a fost de tine . Eu cu Diablo nu suntem in cele mai bune relații.  Chiar deloc .Acum e un cal sălbatic și nu mai vrea sa stea cu mine . O sa te duc și pe tine la el sunt sigura ca va avea grijă de tine cum a avut  de mine .

Mă apucă plânsul și ma las pe burta pe spatele lui Qeen . Imi e atât de dor de Diablo . Eu îl vreau langa mine . Vreau sa il mângâi sa il alint , nu doar sa ma uit la el . Îl iubesc atât de mult.  Si ma doare atât de tare când ma respinge .

O văd pe Qeen cum se uita îndurerată la mine . Imi sterg lacrimile și încerc să mă calmez . Trebuie să fiu puternică... Trebuie! Dacă el e fericit cu herghelia trebuie să îi respect alegerea și să îl încurajez .      

Ajung la herghelie și îl văd pe Diablo cum doarme pe dealul de unde îl urmăresc eu . Îi dau jos căpăstrul lui Qeen și îi dau drumul . Ea aleargă spre herghelie și doarme acolo . Cred ca e obosită .  Se mai uita o data la mine apoi se pune la somn .

Mă uit la Diablo și el se uita la mine.  Eu cu lacrimi în ochii și cu un zâmbet amar pe chip . El cu o privire îndurerată. 

- Noapte bună, Diablo . Si cu inima distrusă vreau sa iti spun ... ADIO ...

După ce îmi iau adio de la Diablo alerg în pădure și nu ma opresc din alergat doar când ma impiedic și cad într-o baltă . Mă uit spre lunca și aud un nechezat puternic și schingiuit .

Pov  . Autor
Se pare ca Adela și Diablo și-au spus "adio" . Ce cuvant puternic și trist . În acea noapte ,    Adela și-a luat adio de la un vechi și bun prieten și a reușit își facă un dușman cu inima de gheață.  Ce viata ... Ce soarta ... Cei ce iubesc vor fi mereu răniți de destin sau de soarta sau de viata .... sau de toată lumea .

Diablo Al Meu Where stories live. Discover now