ik2nci bölüm

3.1K 69 100
                                    

Carolina'yı zorla bara getirişimin tam kırk üçüncü günüydü. Kırk üç gündür bardaki çocuğu dikizliyordum ve Carolina'da o sırada bana ona açılmam gerektiğini söylüyordu ancak etrafında bu kadar kadın varken açılsam ne olurdu? Aslında ona istediği şeyi en iyi ben verebilirdim ama boyumdan dolayı beni yanına almayacağına emindim. Yanındaki sarışın kızın dudaklarını çekiştirmeyi bıraktığında sırıttı ve gözlerini yarı açık tuttu. Bazen kendimi o kadınların yerine koyuyordum fakat sonra bunu istemiyordum çünkü o kadınlar Ruggero için sadece bir oyuncaktı. Ama benim olmak istediğim şey oyuncak değil, onun hayatı olmaktı. "Bak emin ol seni kabul eder Karol, uzaktan böyle bad boy gibi gözüktüğüne bakma. Sen çok güzel ve tatlısın."

"Onun istediği tatlılık veya güzellik değil Caro, onun istediği tatmin olmak ve seksilik."

"Bana daha önce onu tatmin edebileceğini söylemiştin."

"Evet, hâlâ da öyle düşünüyorum." dedikten sonra sessizleşti ve bende Ruggero'ya bakmaya devam ettim. Bir kız gözleriyle Ruggero'nun kucağını gösterdiğinde Ruggero sırıttı başını yukarı aşağı salladı. Kızın Ruggero'nun kucağına çıkacağını anladığımda buna izin vermemek için Carolina'ya yalvarırcasına baktım ve o da beni reddetti. "Bir daha yapmam onu!"

"Lütfen Caro, ben gitmeye utanırım!"

"Umurumda değil. Sen git!" dediğinde ayağımı sinirle yere vurdum ve içki dolu bardağı alıp Ruggero'ya doğru gitmeye başladım. Her adımımda daha çok stres oluyordum. Tam kızın üstüne içkiyi dökecekken ayağım takıldı ve bir anda Ruggero'nun kucağına düştüm. Bana tüm siniriyle bakıyordu ve korkmaya başlamıştım. Hızla ayağa kalkıp önüme gelen bir masadan peçete alıp Ruggero'ya uzattım. "Ben çok özür dilerim, ayağım takıldı ve bir anda oldu. Eğer sorun olacaksa--"

"Elbette sorun olacak! Halime baksana, mahvettin kıyafetimi!" diye bağırınca tüm bar bize bakmıştı. Yutkundum ve elbisemin uçlarını sımsıkı tuttum. "Dediğim gibi, özür dilerim."

"Özür dilemenle kıyafetim temizleniyor mu aptal!? Senin bu bara girmeni yasaklayacağım!"

"Ne?! Hayır! Bunu yapamazsın!"

"Hah, yapamazmışım. Nasıl yaptığımı görmek ister misin?!" deyip ayağa kalktı ve barın sahibinin odasına doğru giderek merdivenlerden çıktı. Carolina'ya baktığımda bir adamla öpüştüğünü gördüm. Bu kızı iki dakika yalnız bırakmam hataydı zaten diye düşünüp Ruggero'nun arkasından çıktım. Eğer bu bara giremezsem Ruggero'yu bir daha göremeyecektim ve bu benim depresyona girmeme sebep olacaktı. Bar sahibinin odasına daldığımda Ruggero'nun ellerini masaya koymuş bar sahibine bağırıyor olduğunu gördüm. İkiside bana döndüğünde Ruggero beni işaret etti. "Bu kadını kovmalısın!"

"Ruggero, sadece yanlışlıkla içki dökmüş üzerine. Biraz sakin--"

"Olamam! Bu kıyafete ne kadar para harcadığımdan haberin var mı?" diye kavgaya devam ederken aklıma gelen şeyle gözlerimi kapattım ve bağırdım. "Bunu çözmenin başka bir yolu daha var!" diyerek söze başladım ve sonunda dikkatleri üzerime çektim. Aslında aklıma gelen şeyi nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum, bu yüzden Ruggero'nun bana sinirle bakan gözlerine bakıp gözlerimle anlatmaya çalıştım. Anlamış olacakki önce beni süzdü, sonrada kahkaha attı. "Sen bu boyla beni tatmin edebileceğini mi sanıyorsun?" diye alayla sorunca gözlerimi kıstım. "O zaman görelim, eğer seni bu gece tatmin edemezsem bara bir daha adımımı atmam. Eğer edersem sen bir daha buraya gelmeyeceksin, gelsen bile yüzümü görmeyeceksin."

Ruggarol Müstehcen SahnelerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora