0

11.6K 350 10
                                    

Jack:

Egy nyár végi bulin kezdődött a 11.-es évem igazán. Az egyik legjobb barátom bulit szervezett a szülinapja alkalmából, miszerint megteheti mert népszerű. Én persze sosem voltam az a tipikus népszerű fiú, akiért az összes lány döglik, főleg mert nem úgy nézek ki és mert nem is akartam az lenni. Szóval, ezen a bulin találkoztam a barátom haverjaival, és persze az ő zűrös múltjaikkal. Nem gondoltam volna hogy egész éjszaka velük beszélgetek majd ezekről. Aztán én jöttem. Meséltem magamról, leitattak és ekkor már bármit tehettek volna velem, amit akartak. Hát, meg is tették.

De az elejétől, Jaeden, aki meghívott a saját szülinapi bulijára, az osztálytársam és egyben az egyik legjobb barátom, pisis korom óta. Anno ő volt a legjobb, de mostmár kicsit elsodródtunk egymástól. Főleg mert még tavaly ő nekiállt drogozni, egyre többet inni, mellé még cigizni, úgyhogy egy jó ideig le sem szarta a fejem. De aztán kibékültünk, de attól még nem a legjobb barátom.

A 2 zűrös múltú emberkék nevére nem emlékszem és azóta sem találkoztam velük, így valószínű hogy Jaeden sulin kívül ismeri őket. Szóval, folytatva amibe belevágtam: szinte én vagyok az egyetlen az osztályunkban aki nem vesztette még el a szűzességét, annak ellenére hogy valaki már általánosban játszotta a kurvát. Én nem ilyen vagyok. Lehet hogy sajnos, lehet hogy jajj de jó hogy nem, de nem leszek ilyen sosem. Szóval, ezek az igazán kedves emberek leitattak (mint mondtam már) és igen udvarias módon, felvették ahogy elveszik a szűzességem, amit utána kiraktak egy ilyesmi oldalra. Így, szeptemberre olyan hírnevet szerezve nekem hogy még Jaeden is megirigyli. Szóval, most mindenki ismer a suliban. Nem a jó híremről, de ismernek.

The Video /Fack/Where stories live. Discover now