10

3.2K 208 32
                                    

Finn:

Mikor már kiérnénk a házból, Jack elengedi a kezem és megáll. Hátra fordul és beszél valakihez, így én is visszafordulok. Bookert látom ott, ahogy egyre közelebb lép hozzá és kezeit lassan Jack derekára vezeti, majd lejjebb. Végignézem ahogy keze lecsúszik Jack fenekére és fejét nyakába fúrja. Nyelek egyet mert nemtudom hogy Jack miért hagyja. Szinte a lelkem elhagyja a testem mikor Booker megcsókolja és Jack még mindig hagyja. Tudom hogy Booker milyen, így most nem a saját szempontomból, de odalépek és ellököm Jacktől.

-Keménykedünk? - mosolyog. Nem mondok vagy teszek semmit.

-Finn, hagyd, menjünk. - ölel át Jack hátulról. Az emberek a folyosón már hajtogatják hogy búnyózzunk, így nemtudom mit tegyek. Szívesen szétverném Booker fejét, de Jackre kéne hallgatnom mert ez az ésszerű. - Hallod? Menjünk.

-Mindjárt jövök.. - válnék el karjaiból.

-Finn..

-Nyugi. - elválok tőle és visszalépek Bookerhez. Már ütne is, de annyira részeg hogy nem épp talál oda ahova akar, így csak egy kicsit nagyobb erővel ellököm és majdnem el is esik.

-Jó végre közelebbről megismerni. Jack annyit mesélt rólad. Már bocs, kurva menő hogy kiállsz érte, de miért is? Ki ő neked? Vagy inkább te ki vagy neki? - vigyorog. Hátrafordulok, Jackre nézve ő meg csak aggodalmasan vizsgálja szemeim és megrázza fejét. Mikor visszafordulok Bookerhez, nem számítva rá, már kapom is ökölell az arcomba, így hátraesek. Ahogy a földön kötök ki, Booker már ütné a kövit, de Jaeden lép be a szobába és ekkor Jack távozik, a kertbe. - Hali. - vigyorog rá Booker.

-Tűnés. - forgatja szemeit. Booker elmegy, engem meg felsegít. - Te meg még most menj utána.

-Oké, köszi. - mosolygok és Jack után megyek. Megfogom csuklóját mikor utolérem, így megáll. Szemeimbe néz. - Haragszol? - megrázza fejét.

-Inkább féltelek, mert tudom hogy Booker milyen. - magához ölel, így én is átölelem. - Minden oké?

-Persze.

-Akkor menjünk mert már elegem van a bulikból. - elenged és megfogja kezem.

-Várj egy kicsit. Miért nem lökted el?

-Próbáltam. De még erőszakosabb, mikor részeg és amúgysem vagyok erősebb nála. - hajtja le fejét.

-Csak olyan volt mintha akarnád hogy megcsókoljon.. Vagy nem is tudom igazából. - rántom meg vállam.

Hozzánk jövünk mert a szüleim nincsenek itthon, így biztos hogy nem zavar senki. Ahogy hazaérünk, Jack elmegy lezuhanyozni én meg ennék valamit, de Sky hív, hogy hol vagyunk már.

-Már eljöttünk. - rántom meg vállam, miközben a hűtőből kiveszek egy üveg sört, majd leülök a kanapéra. - Hiányzunk?

-Főleg tee, de igen. Átmehetünk?

-Kivel? - hátradőlök és kihangosítom. Leveszem a sörről a kupakot és beleiszok.

-A legjobb barátnőmmel vagyunk. Tudod, 2 lány, 2 fiú. Tudnánk szórakozni szerintem.

-Szórakozni? - döntöm hátra fejem.

-Hát, tudod, biztos van valami alkohol otthon és hát a felelsz vagy mersz mindig kellemes, részegen.

-Sky, tőlem jöhettek de én valószínűleg lefekszem aludni, Jack is fáradt..

-Okés, de talán később benézünk.

-Oké, de hívj fel ha lesz valami. - leteszem, majd a telefonom ledobva, felmegyek. Közben iszogatom a sört, majd bekopogok a fürdőbe mert Jack már elég sok ideje bent van. - Jól vagy? - kérdezem, megfogva a kilincset.

-Gyere be. - lassan benyitok és fejem bedugom a résen. Mikor meglátom hogy csak egy alsó van rajta, tudom hogy baj van, különben nem mondta volna hogy jöjjek be. Ahogy rámnéz, meglátom hogy szemei elég pirosak, így tudom hogy sír. Idejön és magához ölel.

-Jack.. Mi történt?

-Semmi, csak.. - nem folytatja.

-Mi az? - óvatosan átölelem.

-Elegem van. Félek Bookertől. Mostmár téged is ismer, tudja ki vagy és ha kell mostmár nem részegen fog nekedmenni. Bántani fog téged, és én azt.. Szóval, nem élném túl ha miattam esne bajod, érted?

-Értem, de.. Nem kell erre gondolnod. Amíg tudom, megvédem magam és téged is, oké? - simogatom hátát. Gondolom még nem is zuhanyzott, mert egyáltalán nem vizes a háta.

-Oké. De inkább csak próbáljuk meg elkerülni. - szemeimbe néz, de nem enged el. Egyik kezét nyakamra teszi és hüvelykujjával simogatja arcélem.

-Jack, nem bírom tovább.

-Mit? - mosolyog.

-Csak az hogy sosem voltam még ennyire szerelmes valakibe.

-Mint? - néz kérdően.

-Mint beléd. - nyel egyet és szemei még a mostaninál is jobban kezdenek csillogni.

-Szeretlek Finn, de..

-Jaj ne..

-Had mondjam végig!! - mosolyog. - De jobban mint te engem.

-Ez nem lehetséges, Jackiee.. - nagyon megkönnyebbülök és csak mosolyogva nézem tovább a szemeit.

-Szóval?

-Szóval mi?

-Megcsókolsz végre, vagy nem? - ahogy kimondja, már hajolok is le hozzá és megcsókolom. Másik kezét is nyakamra teszi, én meg derekát ölelem át. Csak miliméterekre válok el tőle, egy idő után. - Ne hagyd abba. - mosolyog.

-Ohh, nyugi nem akartam csak kíváncsi vagyok hogy milyen. - kacsintok.

-Bár még nem csókolóztam, sose volt jobb.

-Bók akart lenni? - nevetek halkan.

-Valami olyasmi. - ezúttal ő csókol meg. Picit lejjebb hajolva feneke alá teszem kezeim és felemelem, de így elválik tőlem. - Ne, ne, ne, ne, nee... - szorít magához. Csak mosolyogva leteszem és én is magamhoz szorítom őt.

-A nővéred felhívott hogy a legjobb barátnőjével akarnak jönni, szórakozni még ma.

-Mivan? - elengedem és felkapva az üvegem, megrántom vállam. - Jézusom, remélem elküldted.

-Háát, azt mondtam hogyha akarnak jöjjenek, de ha nem akkor szóljanak majd. - ebben a pillanatban csengetnek, így Jack csak megforgatja szemeit. Felveszi a pólóját meg a gatyáját, amit nyugodtan végignézek.

-Egyrészt, nem ér lesni. Másrészt, küldd el őket, oké?

-Aaa, pedig aztmondta hogy szórakozhatnánk.

-Nélkülük fogunk szórakozni. - kacsint.

-Óha.. Sietek vissza. - harapom be ajkam. Csak mosolyog rajtam, én meg futva indulok el le, hogy ellüldjem őket. - Hali, sziasztok. - mosolygok mikor kinyitom az ajtót. - Szóval, közbe jött valami, úgyhogy most sajnos nem jöhettek be. - már csuknám is be az ajtót, de Sky megfogja. - Igen?

-Miért is? - kacsint. - Nem oldhatjuk meg valahogy? - mosolyog és közel lép hozzám. Kezét mellkasomra teszi, de én rögtön leveszem onnan.

-Hát, így nem. Sajnálom Sky, de ezzel semmit nem érsz el.

-Miért?

-Mert ettől függetlenül, kurvára fáradt vagyok és aludni akarok. - mosolygok és kitolva becsukom az ajtót. Be is zárom és felmegyek Jackhez. Benyitok a szobámba, de mikor meglátom hogy épp a szekrényemben turkál, csak csendben nézem hogy mit csinál. Végül egy nagyobb pulcsit vesz ki és fel is veszi. Ekkor fordul meg és meglát.

-Hali. - mosolyog kicsit elpirulva.

-Az én pulcsim kell? - mosolygok.

-Hát, nem is tudom hogy került rám egyébként.. Nagyon fura. - rántja meg vállát.

-Nagyon is.

The Video /Fack/Where stories live. Discover now