Capitolul 3

3 1 0
                                    

O analizez putin pe fată si imi asez privirea pe ochii ei de un verde pal minunat. Imbracata lejer dar totusi elegant.

- Multumesc ca m-ai scapat de el. Ma baga in belele de cand a inceput scoala, ii spun sincera la fata care se uita la mine si incearca sa inteleaga ce ii povestesc.
- Da... Harry mai poate fii si asa uneori. Dar daca nu-i dai sansa sa te aiba, o sa te lase in pace. Eu sunt Malia, iar tu trebuie sa fii Aydden.
-Da, chiar eu sunt. As vrea sa mai stau, dar trebuie sa gasesc vestiarul.
- Ai sport ca si mine. Hai sa te indrum putin.

  Am vorbit tot drumul pana la vestiar. Am aflat ca profesorul are piciorul rupt, iar inlocuitorul lui ne-a lasat sa facen ce vrem. Baietii plecand pe terenul de fotbal pentru a juca, iar fetele au fugit pe unde au vrut.

  Eu cu Malia am inceput sa alergam in jurul terenului pentru ca dupa sa jucam volei.

  M-am oprit pentru a lua o gura de aer, cand s-a auzit un ai grija din spatele meu, dar reflexele mele au prins mingea de fotbal care probabil era sa ma loveasca in stomac.

S-au auzit aplauze dinspre băieții care probabil se așteptau sa ma adune de pe jos.

- Bune reflexe, spune Hale in timp ce alearga spre mine.

Am dat cu piciorul in minge cand Hale a ajuns langa mine. Numai de ciuda ca a venit pana aici.

- Am venit degeaba pana aici? intreaba el in timp ce privirea lui se opreste pe decolteul de la maieul de sport pe care il port.
- Nu din nou Hale! urlu la el, il împing in umar și pornesc spre Malia, care e cu mult in fata mea.
- Mama ce fund ai fetito! se aude in spatele meu, dar nu e vocea lui Hale.

  Ma intorc si vad un baiat plin de tatuaje, cu cercel in ureche si imbracat in echipamentul identic cu al celorlalți. Scoala asta imi emana o temere imensa.
  Mai ales baietii de aici, care pot fii criminali in serie. Si mai ales Hale, care parca ma urmareste peste tot pe unde merg.

**

Ultima ora si cea mai grea - psihologie.

Faptul ca am ales cel mai greu liceu din oras nu e un punct in plus pe lista mea, dar o sa fiu ajutata la facultate. Chiar daca mai am doi ani. Totusi o sa incerc sa ma bat cu toate materiile si sa castig lupta cu liceul.

Am ajuns prima in clasa, asa ca ma asez intr-o banca pe undeva prim mijlocul clasei si ma rog sa nu se puna Hale langa mine. Dar visele imi sunt ruinate cand vad ca el si grupul lui de ciudati intra in clasa.
Rad si glumesc pana cand privirea lui Hale se opreste pe mine. O liniste de morga se asterne in clasa.

In fata mea se pun cei doi baieti care erau cu Hale, unul e blond iar unul e saten. Iar Hale se aseaza langa mine, din nefericire.

- Sunt atat de multe locuri libere. De ce te-ai pus langa mine? intreb din nou mai mult pentru mine, dar aude si ridica din sprancene.
- Pentru ca, draga Aydden, pot sta oriunde vreau eu si muschii mei, imi raspunde el dar vocea lui este acoperita de sunetul clopotelului.

  Imi doresc sa ma arunc pe geam, desi nu ar ajuta pentru ca suntem la parter. Cred ca acest băiat are de gând sa-mi faca viața un calvar. Dar nu e nici o problema, nu. M-am pregătit toată viața pentru un moment de genul. Abia aștept sa ii dovedesc ca nu are cu cine sa se puna.

  Pe usa intra un val mare de elevi si profesorul. Un domn gras cu barba, care arată ca un Mos Craciun.

  Dupa ce zarva din clasa este oprita, profesorul isi face simtita prezenta si ne da un test fulger. Dar cum eu nu am nici o idee despre ce au facut cei de aici, aleg sa trag cu ochiul pe lucrarea lui Hale.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 31, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Heat InsideWhere stories live. Discover now