Konec

321 11 2
                                    

Tak jo opět jsme se dostali k 200 částím příběhu.
Jak to bude s naší mladou rodinkou dál,to už se nedozvíme, možná si k Sebíkovi a Vikince pořídili ještě jednoho prcka,ale kdo ví?😏.
Doufejme,ale že se mají šťastně a žijí spokojený poklidný život.
David s Mery si toho prožili mnoho.Nejhorší pro ně byla asi smrt Davidových rodičů,ale díky Mery to David společně s ní zvládl.
Neštěstí vystřídalo štěstí v podobě narození dvojčat.David se díky tomu změnil a dospěl,stal se z něho milující otec a přítel,za kterého je Mery hrozně šťastná.
Děkuji moc všem za hlasy, krásné komentáře a zajímavé nápady😉.Tahle povídka dosáhla 1,28K    hlasů a 19K Přečtení za což neskutečně děkuji❤.Jsem ráda,že se vám povídka takhle moc líbila a ještě jednou vám patří obrovské DÍK🙏.Nová povídka se bude jmenovat:Jak si mi to mohla udělat?
Doufám,že se vám bude líbit a bavit vás stejně jako tahle,ale jelikož nám začíná školní rok,tak nevím,jak to bude u mě s aktivitou😞,jelikož jdu do prváku na gympl, tak budu mít méně času na psaní povídek,ale budu dělat vše pro to,aby vycházela.
Nebude denně vycházet několik částí,jako tomu bylo doposud,ale spíše,tak jedna denně😞.Doufám,že ale i přes to,vás budou povídky nadále bavit❤🙏.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Sep 07, 2020 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Láska nebo nenávist?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora