ABİM-2

5.1K 351 294
                                    


Medya:Yiğit

*Temsili*

 Yiğittts: Gök'yüzünde🐼🐾 @Dilatr

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yiğittts: Gök'yüzünde🐼🐾 @Dilatr

551.579 beğeni - 2.456 yorum

-Dilatr:❤️
+Yiğittts:🖤

-V: İnceee

-X: Yiğit Dila'yı bırak, gel beni al.

-A: Ulan annen arı mı bal gibi çocuk doğurmuş

-W: Aradığım abi-kardeş ilişkisi

***

Sabah yüzümde küçük küçük elleri hissetmemle gözlerimi araladım. Dila otuz iki diş sırıtarak bana bakıyordu. "Abiciğim saat on oldu ya kalk artık," gece geç yatınca ister istemez geç kalkmıştım. O küçücük ellerini alıp öpücük kondurdum. "Hadi gel abinin kucağına, azıcık sevsin seni" yerinde kıpırdanarak "Hiç gelemem abiciğim, karnım çok aç kahvaltıya ineceğim" dedi.

Yerimden biraz kalkarak yatak başlığına dayandım, "On dakika daha durursan bir şey olmaz, eğer ben kalkar alırsam çok pis severim haberin olsun" Dila'nın da gönlü vardı ama kendince naz yapıyordu. Hemen kucağıma geliverdi. Bacaklarımla bacaklarını tutsak ettim. "Ben işimi sağlama alayım da kaçacak yerin kalmasın," deyip göz kırptım

Hemen kedi gibi mayışmışım, kucağıma sinmişti. "Kaçta kalktın bakalım?" ellerimi saçlarına getirip yavaş yavaş okşamaya başladım. Dila'nın en sevdiği şey saçlarıyla oynamamdı ve şüphesiz ben bundan hiç kaçınmıyordum. "Bir saat kadar oldu," dedi.

"Hımm" diye mırıldandım "Çok mu acıktın?" belirli belirsiz kafasını salladı. "Yani çok acıkmadım," o küçücük tombul elleriyle küçük bir boşluk yaptı, "bu kadarcık acıktım."

Ellerini alıp koklayarak öptüm. Ellerinden burnuna çıkıp, ısırdım. Isırmamla, "Ya abi ne yapıyorsun?" diye cırladı. Serseri bir sırıtışla "Burnunu ısırıyorum bebeğim, görmüyor musun?" dedim. Burnunu ovup, "Isırma o zaman bir daha," diye sinirli sinirli konuştu.

Burnunu öpüp, "Ben de öperim o zaman" deyince memnun olmuş gibi göğsüme sokuldu. Dila'nın karnı guruldamasıyla elini ağzına götürüp "Hiih!" dedi. Bu haline koca bir kahkaha attım. Biçimli kaşları yavaş yavaş çatılıp, hızlıca kucağımdan kalktı. "Hemen dalga geç zaten. Hıh, ben kahvaltıya gidiyorum, konuşma benimle, küstüm" deyip, tripli bir şekilde saçını attırdıktan sonra gitti.

AbimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin