Abim-3

5.8K 380 404
                                    


Medya:Dila

Bol bol yorum bekliyorum 😌

Bölüm:3"Bize hiçbir şey yapılmadı, yalnızca tam bir hiçliğin içine koyulduk, çünkü bilindiği gibi dünyada hiçbir şey insan ruhunu hiçlik kadar baskı altına alamaz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm:3
"Bize hiçbir şey yapılmadı, yalnızca tam bir hiçliğin içine koyulduk, çünkü bilindiği gibi dünyada hiçbir şey insan ruhunu hiçlik kadar baskı altına alamaz..."🌻
***

Yavaş bir şekilde yerimden kalkarak, gerindim. Dün Dila'nın yatağında uyuya kaldığımız için üzerime onun kokusu sinmişti. Eşsiz bir kokuya sahip olduğunu daha önce söylemiş miydim?

Gözlerimi ovup Dila'yı sevmek için yan tarafıma döndüm. Fakat Dila yoktu, hızlı bir şekilde yataktan kalktım. Çoğu zaman ben Dila'dan önce kalkardım ya da Dila benden önce kalksa illa beni uyandırırdı.

Üzerime hiçbir şey giymeden hızlıca aşağı indim. Kalbim korkudan hızlı hızlı atıyordu. Onsuz bir dünya düşünemiyordum. Salonda göremeyince adımlarım hızlı bir şekilde mutfağa gitti.

Gördüğüm görüntüyle derin bir nefes verip daha sonrasında gülümsedim. Dila küçücük boyuyla kahvaltı hazırlamaya çalışıyordu. Yavaş adımlarla yanına gidip, incecik beline kollarımı doladım. "Bebeğim?," diye fısıldadım.

Dila kollarımın içerisinden bana dönüp yanağımı öptü, "Abiciğim?" dedi. Vakit kaybetmeden Dila'yı kucağıma alıp içeriye götürdüm. Şüphesiz onu uykumda bile çok özlemiştim.

"Abi ben kahvaltı hazırlıyordum ama ya, nereye götürüyorsun beni?" deyince iki parmağımın  arasına burnunu alıp, sıktırdım. "Uzaya çıkıyoruz abiciğim, iyi tutun" diye alaya aldığımda, bana kötü kötü bakıp kafasını göğsüme koydu.

Bu haline gülümsemeden edemedim. Salona geçip kucağımdaki Dila'yla birlikte koltuğa oturdum. Ne zaman birlikte vakit geçirsek Dila hep kucağımda otururdu. Bu bizim için yazılı olmayan bir kural olmuştu.

Dila'yı kucağıma bana dönük bir şekilde oturtturup, "İkidir benden önce uyanıp aşağı iniyorsunuz Dila Hanım. Bu hiç hoşuma gitmiyor," deyince gözünün altından masum masum bana baktı.

"Abiciğim ama erken uyanıyorum, elimde olan bir şey değil ki?"

"Bebeğim yatakta bekleyebilirsin,"

Yenilmişlikle omuzlarını indirdi, "O zaman da çok sıkılıyorum" diye masum masum konuşunca dayanamayarak yanaklarını öptüm. "Azıcık sıkılırsan bir şey olmaz diye düşünüyorum"

"Abi yatakta boş boş yatıp vakit öldüreceğime, kalkar ders çalışırım" diyerek sitem etti.

Tekrardan Dila'yı kucağıma alıp mutfağa giderken, "Bakıyorum da her şeye bi cevabınız var Dila Hanım" diye söylenirken sadece omuz silkmekle yetindi. Bu sırada Dila'yı yemek masasının üzerine oturtmuştum.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AbimWhere stories live. Discover now