1: The Gay Boy

1.4K 150 1.1K
                                    

"Harry, Louis, Zayn, Liam ve Niall lisedeyken çok yakın arkadaşlar ama bir şekilde birbirlerinden ayrılıyorlar ta ki onları bir cenaze buluşturana kadar." dedi Dedektif Norris ve devam etti.

Lili, hüngür hüngür ağlamaya devam ederken bir yandan gelenleri karşılıyordu. Lili eski lise arkadaşı Niall'ı gördüğünde mutlu olmuştu.

"Niall." dedi Lili. "Burada olduğun için teşekkür ederim."

"Başın sağolsun. Josh çok iyi bir insandı." dedi Niall ve Lili bir şey demedi. Öyleydi.

Josh ile Lili liseden beri birliktelerdi ve bu yaz düğünlerini yapmadan önce Josh, Suriye'ye savaşın ortasındaki çocuklara yardım etmek isterken hayatını kaybetmişti.

"Teşekkür ederim. Burada olman çok büyük bir incelik." dedi Lili ve Niall onun yanından ayrılıp yemek standının önünde kanepe yiyen Liam'ı gördüğünde onun yanına gitti.

"Hey!" dedi Niall çekinerek.

"Niall!" dedi Liam şaşırarak. "Burada olmana şaşırmadım."

"Kasabaya dönmüşsün." dedi Niall.

"Geçici bir süreliğine. Yüzümü özletmem gerekiyordu, menajerimin tavsiyesi." dedi Liam ve Niall bir şey demeyip etrafına baktığında Zayn'in elinden tutan Gigi'yi gördüler. "Gerçekten evlenmişler ha."

"Evet." dedi Niall ve Zayn çocukları gördüğünde ne yapacağını bilemedi. Üçü birbirleriyle yıllardır görüşmüyordu. Gigi, Lili'ye teselliyle sarılıp sakinleştirirken Zayn de çocukların yanına geldi.

"Liam, dönmüşsün." dedi Zayn.

"Uzun zaman oldu." dedi Liam ve Zayn onun yüzüne bakmayıp içki standından bir kadeh alıp kafasına dikti. Onunla şuanda kavga edemezdi, bu Josh'a saygısızlık olurdu.

Zayn, Liam ve Niall kapıdan içeri giren Louis ile Danielle'i gördüklerinde şaşırmadılar. Onlar bu kasabanın en düzgün çiftiydi. Danielle'in uzun ısrarlarından sonra Louis de çocukların yanına geldiğinde hiçbiri birbirlerinin yüzüne bakmıyordu.

"Birbirimizden nefret ediyoruz ama bugünü Josh için saygıyla atlatmaya ne dersiniz?" diye sordu Louis. "Onun son dileği grubun eskisi gibi beraber olmasıydı."

"Onun için bir kişi eksik." dedi Liam ve Niall o sırada taksiden çıkan çocuğu görüp diğerlerini koluyla dürttüğünde hepsi şaşkınlıkla taksiden çıkan çocuğa baktı.

Gelmişti!

"O da geldi." dedi Niall şaşkınlıkla.

"Buraya bir daha uğramaz sanıyordum." dedi Zayn ve Louis'e baktığında Louis ifadesiz bir şekilde taksiden çıkıp arkadaşına sarılan adamı izliyordu.

"Lili!" dedi Harry ve Lili ağlayarak ona sarıldığında o da saçlarını okşadı. "Sen çok güçlü bir kızsın."

"Burada olduğun için çok teşekkür ederim." dedi Lili. "Josh seni görmek çok isterdi."

"Birkaç gün seni yalnız bırakmayacağım." dedi Harry. "Söz."

"Emin misin? Burada durmak istemezsen gidebilirsin."

"Sorun yok." dedi Harry ve gülümseyip etrafına baktığında onu inceleyen mavi gözleri gördü ve kalbinin kırıklığını bir kere daha hissetti.

"Bana bunlar liseden arkadaş demiştin ama hepsi birbirleriyle çok soğuk." dedi Carrie.

"Niall, Louis, Liam, Zayn ve Harry beşli bir arkadaş grubu. Bu grubun içinde Lili ile Josh da dahil ama ikisi sevgili olduğu için bu beşliden daha ayrılar. Ama sonra zaman geçtikçe bu beşli de yakın arkadaştan çok düşmana dönüyorlar."

2132: Dark Town. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin