8: The Angry Boy

901 118 368
                                    

UYARI: Bu bölümden sonra italik kısımlar haricinde dedektifler, bu olayları bilmiyor olacak!

Harry, Louis'in göğsüne başını koyduğunda ikisi de huzurluydu. Louis, Harry'nin saçlarıyla oynamaya başladığında Harry ona baktı.

"Çok huzurluyum." dedi Louis ve Harry ona gülerek baktı."Harry ben baba olacağım ve Dani'yi yalnız bırakamam."

"İleride bir şey olmak zorunda değiliz." dedi Harry ve Louis toparlanıp ona baktı. "Hatta bugünden sonra da."

"Burada olan burada kalır."

"Burada olan burada kalır." dedi Harry ve Louis'in dudağına öpücük kondurdu.

"Benim gitmem lazım." dedi Louis ve toparlanmaya başladığında Harry de ayağa kalktı.

"Pekala." dedi Harry. "Ben gitsem iyi olur, barı kapatacaksın."

"Evet." dedi Louis ve Harry başka bir şey demeden yürümeye başladığında Louis onu durdurdu. "Evine bırakmamı ister misin?"

#

Louis ve Harry, içeri girer girmez birbirlerinin dudaklarını öpmeye başladıklarında ikisi de oldukça iştahlı bir şekilde öpüşmeye başladı. Harry, üstündeki ceketi yere attıktan sonra Louis'in de ceketini çıkardı ve onu yatak odasına götürdü.

"Seni istiyorum, bu gece."

"Sadece bir gece!" dedi Louis ve Harry başka bir şey demeden onu öpmeye başladığında Louis, acemi bir şekilde ellerini Harry'nin vücudunda gezdirmeye başladı. Harry, onun tişörtünü bir çırpıda üstünden çıkardıktan sonra gözlerinin içine uzun uzun baktı.

Louis, Harry'nin vücudundaki her noktayı öpmeye başladığında orta parmağını Harry'nin deliğinde dolaştırmaya başladı. Harry, onun altında arzuyla kımıldamaya başlayınca Louis ikinciyle üçüncü parmağını Harry'nin deliğinde dolaştırdı ve sonra aynı anda üçünü de içine soktu. Louis, parmaklarıyla Harry'nin içinde dolaşırken Harry kıkırdamaya başladı. Harry, onu yatağa uzandırıp üstüne çıktı ve onun erkekliğini ağzına aldı. Ağzıyla gitgel yaptığında Louis boşalmadan onu ağzından çıkardı. Şimdi boşalmasını istemiyordu, içine girmek istiyordu. Harry, Louis'in kucağına at pozisyonunda oturup Louis'in erkekliğini eline aldı ve onu içine soktu. Louis, Harry'nin altında onu becerirken, Harry zevkten dört köşe olmuştu. Onu biraz öyle becerdikten sonra Harry'i altına aldı. Hemen boşalmak istemiyordu, onun tadını çıkarmak istiyordu. Onu biraz omuz bacakta ve daha sonra domaltarak becerdiğinde Harry'nin çığlıklarından zevk noktasına geldiğini anlamıştı. Louis, bir yandan Harry'nin ikinci defa şişen erkekliğini okşuyor bir yandan da onu beceriyordu. Bir süre böyle gittikten sonra Louis onun içine, Harry de karnına boşalınca birbirlerine sarıldılar.

"Şimdi ne yapacağız?" diye sordu Louis ve Harry ona baktı.

"Ya bu aramızda yaşananları asla yaşamamış gibi davranacağız-" dedi Harry ve ona baktığında Louis'in bunu istemediği belli oluyordu. "Yada sadece bizim bileceğimiz bir sır olarak kalacak."

"Sanırım ikimizin de sır tutmakla arası iyi." dedi Louis ve Harry gülümseyip onu öptü.

"Çok iyi." dedi Harry ve Louis yataktan doğruldu.

"Benim gitmem lazım." dedi Louis. "Dani-"

"Şüphelenebilir." dedi Harry. Dani'nin ikisinin arasındaki ilişkiyi bilmesi demek, Dani'nin elindeki kozu kullanması demekti. Bunu isteyemezdi.

Louis, üstünü giyinmeye başladığında Harry onu izlemeye başladı. Louis, üstünü giyindikten sonra yatak odasından çıktığında Harry'nin morali bozulmuştu.

2132: Dark Town. Where stories live. Discover now