Prolog

53 6 5
                                    

Louis a Harry jsou nejlepší kamarádi odjakživa. Bez druhého nedají ani ránu, nemají mezi sebou žádná tajemství, všude chodí spolu, na každou dovolenou jezdí jejich rodiny společně a dům a rodina jednoho jsou i toho druhého.

Jejich vztah je takřka jedinečný a ostatními lidmi nepochopitelný. Nikdy jim totiž nepřišlo divné ležet v jedné posteli a objímat se, jen protože prostě chtěli. Nikdy jim také nepřišlo divné si dávat pusu na tvář na rozloučenou.

Když bylo Louimu deset a Harrymu osm, Harry měl první panický záchvat. Od té doby to s Harrym bylo o dost těžší. Jediný, kdo kdy Harrymu pomohl se uklidnit byl Louis. Harry Louise potřeboval, Louis potřeboval Harryho, to oba dva, i jejich rodiny věděli.

Harry byl později diagnostikován s úzkostmi, které způsoboval nadměrný stres, nové neznámé prostředí a nebo moc lidí na jednom místě. Louis tu vždy ale pro Harryho byl a vždy mu pomohl.

Louis a Harry o druhém věděli vše, od nejoblíbenější barvy, přes nejoblíbenější písničku až po jakékoliv průšvihy, které spolu vždy zametli pod koberec.

Tedy dokud Louimu nebylo třináct a on si neuvědomil jednu zásadní věc o sobě samém. Za zjištění této věci mohl děkovat jedině Harrymu a jeho ďolíčkům, do kterých se doslova a do písmene zamiloval.

Takže... zatím vydám jen prolog, pokud tu bude 5 ⭐️ a 5 komentářů, začnu psát další díly. Počítám, že vydávat bych mohla začít někdy ke konci října?? Možná dřív, podle toho jak rychlí budete a jak moc mě tento příběh bude bavit... takže... zatím ahoj! 💖

Forever & AlwaysWhere stories live. Discover now