q&a with characters and eddie

887 72 98
                                    

(let's make a q&a!!! adlı duyuru bölümü, bu bölüm yayınlandıktan sonra silinmiştir)

katılan herkese çok teşekkür ederim. hadi vakit kaybetmeden sorulara geçelim!

stray kids (nam-ı diğer fiyakalı gençler'e) sorulan sorular ve benim ile onların verdikleri cevaplar:

sence içlerinden hala en elit kalanı hangisi?

bunu ben cevaplayayım, bence en elit kalan kişi minho. çünkü changbin ile felix'in gazına gelip bu yolu seçti ve yeni arkadaşlarını çok sevse de bazen garip hissediyor. (şunu da eklemeliyim ki hala gizli sekmeler açıp justin'in kliplerini izliyor ve umutla justin'in baba olmasını bekliyor)

 (şunu da eklemeliyim ki hala gizli sekmeler açıp justin'in kliplerini izliyor ve umutla justin'in baba olmasını bekliyor)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

mero'dan en sevdikleri parça ne?

tabii ki de olabilir! ama wolke 10 gibi bazı almanca raplerini de seviyorlar. ayrıca jisung'un yapmayı en çok sevdiği şeylerden biri de arabada son ses ferrari açıp mahalleyi turlamak...

☆ Daha sonra aralarına başka bir keko katılacak mı?

han: gardaş bak şimdi, bizim aramıza biri katılacaksa büyük bir testten geçmeli. hatta testi geç, bizim gibi olmak için kırk fırın ekmek yemeli :D bi de her yerde dokuz kişi dolaşmak düşündüğünüz kadar kolay değil, bazen durup dururken sayım yapıyorum tam mıyız diye (genelde kendimi saymayı unutup panik oluyorum ama neysee) bu yüzden onuncu bir üyeye hiç ihtiyacımız yok bence. aynı kafadan dokuz insan birbirini bulmuş, biz birbirimize yeteriz... foreva gardaşlık u know!

hyunjin mekan açmadan önce bu gençlerin en çok gittiği cafe & restorant tarzı yer neresiydi gardaş?

changbin: ay hiç sorma kanka :(( bunları abimin kafesine götürdüğüm günü hayatımda en çok pişmanlık hissettiğim gün ilan ettim. çünkü o zamandan beri abimin peşini bırakmadılar... neyse ki hyunjin gardaşımız mekan açtı da şimdi ona dadanıyorlar. yoksa işimiz yaştı...

hyunjin çakalı ikili oynarken hangi tarafı daha çok seviyordu keko han çetesini mi yoksaaaa elit felix grubunu mu?

hyunjin bu soruyu cevaplamamak için on beş bin tane takla atıyor şu an, o yüzden sözü ben devraldım. aslında iki tarafı da çok seviyordu ve hepsiyle iyi anlaşıyordu ama keko tarafını daha samimi buluyordu. ki iki tarafla da karşılaşan  biri olarak bu konuda onunla empati kurabiliyorum. bazen elit elit oturan, mesafeli insanlar yerine samimi ama kıro olan insanlar daha iyi gelebiliyor. neyse ki şu an hepsi doğru yolu bulup keko oldu da hyunjin de arada kalmıyor :')

bedelini ödedik içimiz yana yana; stray kidsWhere stories live. Discover now