"RUH DEGİŞİMİ"

93 12 7
                                    

Arabadan inen yabancıya hala şaşkın gözlerle bakıyordum . Yüzünde sinir bozucu bir sırıtışla barışa bakıyordu. Hemen kendime gelip hızla arabadan indim . Şu an karşımda beni aldattığını  hala bilmediğimi , benim onu aldattığımı sanan bir barış vardı. Kaşları çatık bir şekilde yabancıya bakıyordu . Seda ise gülümseyerek bize odaklanmıştı. Ben ise ikisine de iğrenerek bakıyordum . Barış birden emire doğru atılıp onu gömleğinin yakalarından tutarak sarstı.

"Kimsin lan sen , ne işin var benim sevgilimin yanında?"

yabancı dudağının  kenarıyla gülümsedi . Ela Gözleri sinirden köpürüyordu. Gülümsemesinin yerini ciddiyet aldı.

"Aldattığın sevgilin mi lan pezevenk ?"
Demesiyle barışa kafa atması bir oldu .

O an seda ve benim ağzımdan küçük çaplı bir çığlık kaçtı . Barış yerden yavaşca doğrulup elinin tersiyle kanayan burnunu sildi .
Ben ise iğrenmiş bakışlarla ona doğru yürüdüm ve karşısına dikildim. Elimi kaldırıp çokta hızlı olan hatta baya iz bırakacak bir tokat attım suratına . Tokatın etkisiyle başı yana düştü. Benden böyle bir atak beklemiyor olacaktı ki bir süre başı yanda kaldı.

"İğrenç bir herifmişsin . Beni en yakın arkadaşımla aldatacak kadar piçin tekiymişsin.

Barış bana pişman olmuş ve bir o kadarda sinirli gözlerle bakıyordu. Seda ise mahçup bakışlarını ara ara bizden kaçırıyordu. Aklı sıra namuslu ayağına yatıyordu.

Ona doğru yürüdüm ve yüzüne tükürdüm.
"Bir sürtükle arkadaşmışım meğer yıllardır . Allah seni kahretsin . En yakın arkadaşının sevgilisinin yatağına girecek kadar fahişeymişsin. "

Ne kadar pişman olacak olsam da şu anda kafamda kurduğum şeyi yapmalıydım . Beni bunca zamandır kandırmalarının bedelini ödemeleri gerekti .

Adımlarımı yabancıya doğru atıp elimle onu işaret ederek tekrar barış ve sedaya döndüm.

"Tanıştırayım. yeni erkek arkadaşım .." yanımdaki adamın adını bilmediğim için duraksadım ve gözlerimi onun gözlerine çevirdim .  bana yardım etmesini bekledim .

"Dur hayatım izin ver kendimi tanıtayım."  yabancı beni düştüğüm bu zor durumdan kurtarıp barışa doğru bir adım attı.  "Selam şerefsiz ben emir. Emir Soydaner. artık sevgilimden uzak durması gereken sensin yoksa seni buna pişman ederim"   emirmiş adı . acaba doğruyu mu söyledi? ne diye yalan söylesin ki? 

emir                                                                                                                                                                                           güzelmiş.

Bana öyle derin bakıyorlardı ki bu durum şu an ne kadar kahkaha atmama sebebiyet verse de kendimi tuttum. Emire döndüğümde bana anlamayan gözlerle bakıyordu. az sonra yapacağım şey yüzünden hoşnut olmayacağını düşünüyordum.

İki elimle emirin yüzünü avuçladım ve sıcak dudaklarımı onun soguk dudaklarıyla buluşturdum . Yaptığım atakla şaşırmış olacak ki hemen kendini toparlayıp bir elini belime attı ve öpüşüme karşılık verdi . Öpücüğümüz derinleşirken kendimi hipnoz olmuş gibi onun kollarından ayıramıyordum .
Ama daha fazla ileriye gitmemek adına hemen birleşik bedenlerimizi geri çekilerek ayırdım . Oda elini belimden çekerek gerilememe izin vermişti .

Barış ve seda ihanete uğradıklarını  düşünerek yıkılmışlardı . Belki de umurlarında bile değildir .Emir beni bileğimden tutarak arabaya doğru sürükledi .

KARANFİL⁚ sessiz intikamWhere stories live. Discover now