8.Bölüm: Bay Kim'le aranızda ne var?"

17K 1.5K 695
                                    

8.Bölüm: "Bay Kim'le aranızda ne var?"

-

Karşımda Bay Kim'i görünce gözlerim şaşkınlıkla aralanırken ayağa kalkmıştım. Ne arıyordu burada?

"Ne işiniz var burada Bay Kim?"

Gözleri ağlamaktan kızarık ve şiş olan gözlerime değmiş ve garip bir hâl almıştı. Hızla yüzümdeki ıslaklıkları sildiğimde konuşmaya başlamıştı.

"Yemeğe gideceğiz. Hadi, geç kalmayalım."

Ne? Buraya beni yemeğe götürmeye mi gelmişti? Oysa ki beni umursamayıp yemeğe gittiğini düşünmüştüm. Yanılmıştım ve bundan dolayı garip bir şekilde mutluluk duyuyordum.

"Şey, üzgünüm benim için gelmişsiniz ama ben gele-"

"Geliyorsun Jungkook, annenle konuştum." diyip konuşmama izin vermeden beni kapıya doğru sürüklemeye başlamıştı. Ben de şaşkınca etrafa bakıp ilerlemekten başka bir şey yapamıyordum. Olanlar benim kontrolüm dışında oluyor gibi hissediyordum.

Evden çıkmadan önce etrafıma baktığımda babamın tuvalette olduğunu ve annemin bana gülümseyerek baktığını fark etmiştim. Ben de hafif bir gülümsemeyle karşılık verdikten sonra Bay Kim'le birlikte evden çıkmıştık. Arabasına doğru yürürken arkasından onu inceliyordum. Fiziği çok hoş görünüyordu.

Tanrı aşkına daha birkaç dakika önce ağlarken şimdi Bay Kim'in fiziğinin güzelliğinden bahsediyordum. Cidden maldım ben.

Konuşmadan arabaya binip kemeri taktığımda anahtarı takarak arabayı çalıştırmış ve gitmeye başlamıştık. Birkaç dakika içinde yaşananlar aklıma gelirken utanmaya başlamıştım biraz. Bay Kim'in beni o halde görmesini istemezdim. Ve sanırım annemle babam hakkında da konuşmuşlardı. Ah, cidden çok utanç verici. Bu adama rezil olup duruyordum.

"Bay Kim ben teşekkür ederim ve özür dilerim."

"Neden özür diliyorsun?" derken çatık kaşlarıyla bana bakmıştı. Daha sonra önüne dönüp ciddi bir şekilde arabayı sürmeye devam ederken cevap vermiştim.

"Beni o halde görmenizi istemezdim. Eminim ki çok rahatsız olmuşsunuzdur. Aslında geleceğinizi de düşünmezdim. Neden geldiniz? Ayrıca evimi nasıl buldunuz?" diyip sustuğumda "Bitti mi?" demişti. Biraz fazla konuşmuştum sanırım.

"Bitti."

"Telefonda ağlayınca kötü bir şey oldu sandım. Evini de geçen gün yolu tarif ettiğinde aklımda kalmış, öyle buldum. Ayrıca halinde bir şey yoktu Jungkook. Herkes ağlayabilir."

"Şey, teşekkür ederim."

"Rica ederim. Bir şey sorabilir miyim?"

"En son böyle dediğinizde hiç hoş şeyler yaşanmamıştı ama sorun bakalım." dediğimde gülerek kafa sallamıştı. Gözüm istemsizce gülüşüne takıldığında biraz fazla izlemiş olmalıyım ki bana dönüp "Bir şey mi oldu? Neden öyle bakıyorsun?" demişti.

"Yo-yok bir şey. Siz sorun sorunuzu."

Kafa sallayarak konuşmaya başlamıştı. "Baban neden izin vermedi?" Cidden bunu mu sordunuz Bay Kim? Başka soru bulamadınız mı yani? Off.

"Erkeklerden hoşlanmamı pek hoş karşılamadı. Biraz aramız bozuk." demiştim olabildiğince sade ve detaysız anlatmaya çalışarak. Eşcinsel olduğum için rahatsız olduğunu biliyordum. Fakat bu sefer ilki kadar kötü bir tepki vermeyerek "Anladım." demişti.

"Ben de size bir şey sorabilir miyim Bay Kim?"

"Sorabilirsin."

"Küçükken neden yurtta kalıyordunuz? Ve daha sonra neden kaçtınız? Haddimi aştıysam kusura bakmayın lütfen fakat ben çok meraklı insanım. Sormadan duramıyorum."

Bitch Boss | TaekookWhere stories live. Discover now