38. Οι δικές σας συμβουλές για Πανελλήνιες

1.2K 28 8
                                    

Σήμερα έχω ένα πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στο οποίο εμπνευσμένο από ένα σχόλιο που έλαβα αποφάσισα να ρωτήσω εσάς που έχετε δώσει είδη τι θα θέλατε να πείτε στον παρελθοντικό εαυτό σας.

Πολλά από τα πράγματα που διάβασα τα έχω αναφέρει σε προηγούμενα κεφάλαια αλλά έχει ένα ενδιαφέρον να τα ακούς και από την οπτική ενός τρίτου.

Το εν λόγο σχόλιο είναι το εξής *Απο το κεφάλαιο "Πώς διαβάζω βιολογία για τις Πανελλήνιες"* 

"Γενικά θα συμφωνησω. Σαν κοπελα που δινω δευτερη φορα πανελληνιες το 2021 θα σας πω και γω τα δικα μου τιπσ που εκανα λαθος και ετσι δεν καταφερα να συγκεντωσω τα μορια που ηθελα εν τελει. Να μην αφηνεις κενα σε κανενα κεφαλαιο!!!!Νομιζω αυτο ειναι το πιο σημαντικο τιπ που μπορω να πω προ το παρων. Εγω ειχα καποια κενα στο δευτερο κεφαλαιο και δεν καταλαβαινα με τιποτα την μεταφρραση και ελεγα στον εαυτο μου δεν πειραζει θα το διαβασω στο τέλος σιγά το πραγμα. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Αυτο οπως καταλαβαινετε δεν εγινε ποτε και τελικα ηταν ενας πρωταρχικος παραγοντας που δεν καταφερα να συγκεντρώσω τα μορια που ηθελα. Οποτε πριν πατε σε καινουργιο κεφαλαιο να διαβασετε, θα πρεπει να εχετε κατανοησει εις βαθος την θεωρια, τα διαγραματα και τις ασκησεις του προηγουμενου κεφαλαιου. Και οταν εννοω εις βαθος εννοω στο πολυ ΒΑΘΟΣ. Και ενα τελευταιο τιπ ειναι το να μην αφηνετε ποε τα μαθηματα την τελευταια στιγμη. Εμενα η καραντινα προσωπικα δεν με βοηθησε καθολου γιατι ελεγα στον εαυτο μου σιγα εχω πολλες μερες χωρις σχολειο θα τα κανω αυριο δεν πειραζει. Μην λετε ποτε οτι θα διαβασω αυριο γιατι δεν θα γινει ποτε. Επισης, εμενα προσωπικα με αποσπουσε πολυ το κινητο οποτε αν ειστε σαν εμενα,οταν διαβαζετε μην εχετε το κινητο σας πανω στο γραφειο σας ή βαλτε το σε αλλο δωματιο. Μια αλλη εναλλακτικη λυση ειναι αν θελετε να ακουτε και μμουσικη αλλα να εχετε το κινητο ειναι το forest η οποια ειναι μια εφαρμογη η οποια σας αποτρεπει να ειστε στο κινητο.Καλλιεργειτε το δικο σας δεντρακι και αν μεινετε ας πουμε χωρις το κινητο σας για δυο ωρες τοτε περνετε καποια κοινσ για να καλλιεργησεις και αλλα ειδη φυτων και αν μπεις στο κινητο σου τοτε το δεντρακι σας πεθαινει. Υπαρχουν ζπειερες εφαρμογες για focus. Αυτα απο εμενα καλη επιτυχια σε δινουν και οσους ξαναδινουν πανελληνιες .Γεια χαρα!"

Πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα δικά σας σχόλια. 

"Δεν έχεις όσο χρόνο νομίζεις. Έπρεπε να είχες ξεκινήσει προετοιμασία από την 2 Λυκείου."

ΠανελλήνιεςWhere stories live. Discover now