Yeni fic ( reklamlar~)

1.4K 42 1
                                    

Kızlaaar ben yeni bir fice başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kızlaaar ben yeni bir fice başladım. Beğenir misiniz bilmiyorum ama umarım güzel yazarım ve beğenirsiniz. Henüz sadece giriş bölümünü yayınladım. Sık bölüm atarım diye düşünüyorum✌🌸 Desteklerinizi bekliyoruuum~ Smart is the new sexy tadında soft bir şeyler olacağını düşünüyorum. Eğer bu fici seviyorsanız gelin derim. Daha yazmaya başlamadan bu garantiyi vermem saçma ama dbzgzhzsms öyle olacağını umuyorum yani. Text ve düzyazı karışık şekilde olacak. Bu sefer yan çiftlerde olacak. Ama şaşırtacak yan çiftere hazır olalım✌ Switch sevdiğimi biliyorsunuz. Top ya da bottom seme uke gibi bir kavram olmayacak. Çok heyecanlıyım umarım güzel olur🙏💜

 Çok heyecanlıyım umarım güzel olur🙏💜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu da güzeller güzeli kış masalım. Düzyazı olarak yazdığım bu fici de eğer Mi Casa'yı sevdiyseniz seversiniz diye düşünüyorum. Çok severek yaaıyorum. Lütfen şans verip okuyun. Beni çok mutlu edersiniiiz. İkisine de profilimden ulaşabilirsiniz.

MI CASA | TAEKOOK ✅Where stories live. Discover now