-24- Seesaw Game

32.7K 2.7K 8.7K
                                    

🍷🍷🍷

Gençler nasılız bakalım, eğleniyor muyuz?? Oh evet... Biliyorum ortalık kızışınca tadından daha bir yenmez oluyor değil mi? 😈😈😈

Eee ozaman biraz daha yükselelim ne dersiniz??? Ah aktif olmayı unutmayalım tabi 🍷

Bu arada sanırım Jeon ile Bogum'u shipleyip evrenin kurallarını alt üst eden tek kişi olabilirim KSMDKDLF

Ve de... Birlikte bol vurdurmalı, kırıp dökmeli, high tensionlu nice bölümlere daha😜

***

Sürdüğü arabanın direksiyonunu tek elle tutan esmer, cama hafifçe yasladığı kolundan destek alarak parmağını alt dudağına da sürttüğünde bir yandan da düşüncelere dalmıştı.

Aklına gelen sahneler ise, kilise çıkışı bayılan genç ile ilgilendiği o gecenin devamında gizliydi.

Onu kendi aracına dikkatlice yatırıp kucağında evine taşıdığında, kimselerin olmayışı ile rahatlayarak önce yatağına yatırmıştı usulca.

Yalnızca tek bir gecede üzerinde denediği kombo birleşimler yüzünden oldukça yorgun olmalıydı. Fazla zevkten ve acının tarifsiz hazzından dolayı onca şeye art arda maruz kalan bedeni, bitik düşmüştü.

Gecenin bir köründe vardığı o yatak odasında Önce onun kıyafetlerine kurtulup daha sonra da çevreden bulduğu nemli bir ıslak bez ile tüm vücudunu santim santim temizlemişti gencin.

En son birinin after care'ini böylesine özenle ne zaman yapmıştı?

Aslında çoktan pes edeceğini düşündüğü o görevin yarısında, Jeon'un gözlerinde gördüğü o cesaret ateşin hissi... Ne kadar inkar etse de Taehyung'u etkileyen asıl şey olmuştu.

Öyle ki, dudaklarının yana kıvrıldığını ve ne vakittir o beyaz bedenin yatakta uyuyuşunu izlediğini dahi farkında değildi.

Kendine gelip önce bel oyuntusundan sürttüğü bezi, yavaş yavaş gencin kasıklarına doğru indirdiğinde, o yolu temizleye temizleye aşağı ilerlemişti.

Eli, anlık olarak duraksadı.

Arkasına da çevirmesi gerekiyordu.

Sanki 1 saat önce onun bedenine kırbaç indirip şaplaklayan kendisi değilmiş gibi, elleri sanki kırılacak bir eşyayı tutar gibi dikkatle beyaz tenlinin belinden tutup onu usulca yüz üstü çevirmişti.

Yutkundu.

Aynı bezi, kalın baldırlara ve oradan da kalçalarına... Kaydırıp güzelce temizlerken, gözlerinin ağırlaştığı her halinden belliydi.

Az öncekine tezat savunmasız yatan bedeni yeniden ona doğru eğilerek düz çevirdiğinde, Jeongguk'un hala uyurken birden araladığı dudakları ve ona neredeyse sarılan kollarıyla yüz yüze gelmişti mesafesiz.

Bonjour, Bitch! を ✓Where stories live. Discover now