BÖLÜM 13 (on üç)

1K 52 18
                                    

İnsanlar bazı kararlar verirken sonucunu düşünmez ve anın büyüsüne kapılırlar. O an ilgi odakları başka bir nokta olduğu için, ön planda tuttuğu şeyi gerçekleştirmeye odaklanırlar. İstediklerini şey gerçekleştiğinde ise o an umursamadıkları gerçekler, bir bir su yüzüne çıkar ve geriye yaşayacakları pişmanlık kalır sadece.

Devran, Ürgen'in kucağında nereye ilerlediklerini umursamadan dudaklarını sömürürken, sonradan yaşayacağı pişmanlığı o anlık yok saymayı seçmişti. Vücudunun isteği aklını başından almış, karşısındakinin kim olduğunu umursamadan kendini rahatlatmaya odaklanmıştı.

Dudakları arasındaki ıslak ve sıcak, solgun et parçasını dişleri ile çekiştirirken, karşısındakinin bir erkekten ziyade Ürgen olduğunu kısa bir süreliğine de olsa unutmuştu.

Vücudunun cinselliğe olan doyumsuzluğu yine kendini göstermiş, iradesini beyni yerine bacakları arasındaki organ devralmıştı.

Sert ve baskın yapısı kendini en çok cinsellikten sırasında belli eder ve tamamen hayvani içgüdüleri ile hareket ederdi.

Kasılan organı ile boşlukta olan ellerini koyu ve gür saçlara daldırıp hiçte nazik olmayan şekilde çekiştirdi. Aldığı kısık sesli inleme ile dudakları arasındaki dolgun et parçasına dişlerini sertçe geçirdi.

Hissetmeyi özlediği metalik tat dili ile buluştuğunda inlemesine engel olamadı.

Bacaklarını doladığı bedenin kasılıp kaldığını hissediyor, yine de kendini durduramıyordu.

Ergenlik döneminden beri hissettiği cinsel anlamda ki açlığını bir türlü doyuramamış, yine de bu yönünü gizli bir şekilde yaşamıştı.

Kimsenin onun aktif cinsel hayatından haberdar olmasına gerek yoktu. Bacakları arasındaki organ hareketlenmeden önce gayet nazik ve karşısındaki insanın canını yakmayan biri iken, en ufak bir hareketlenmede nazik yapısı anında yok oluyor ve bastırdığı diğer yanı ortaya çıkıyordu. Ve şuanda da o anlardan birini yaşıyordu.

Dudaklarını sömürdüğü beden ona zorla sahip olsa bile bundan delicesine zevk alması durumu daha çekilir kılıyordu. Bağlanmaya karşı bir zaafı olduğunun yanı sıra, hakettiğini bilmek konunun üzerinde durmasını engelliyordu.

Evet, istek arttırıcı almıştı ama bildiği başka bir gerçek o ilacı almasa bile yine aynı şekilde zevk alacağıydı. Cinsiyet takıntısı hiçbir zaman olmamıştı, sadece karşısındaki adamın yakaladığı tek açık noktası buydu ve bu konuda üzerine gitmekten hiç çekinmemişti.

Sırtı yumuşak yatak ile buluştuğunda dudaklarının ayrılmasına izin vermemiş, sıkıca tuttuğu saçları sayesinde Ürgen'in kafasını daha da kendine yapıştırmıştı.

Dudakları arasındaki dolgun et parçasından hafifçe sızan kan onu yeterince tatmin etmeyince dişlerini bu sefer dili ile dans eden dile sapladı sertçe. Ağzına dolan yoğun kan tadı ile aynı zamanda kulaklarına boğuk inleme sesi dolmuştu.

Ürgen dilini dişleri arasından kurtarmaya çalışırken, kafasını biraz daha kendine çekti dişlerini dilinden ayırdı.

Sıcak ve kan sayesinde daha da ıslaklaşan dili dudakları arasına alıp iştah ile emdi ve açtığı kan çukurlarını dili ile yokladı.

Ürgen, kontrolü eline alıp saçlarında ki elleri hızla kendinden ayırdı ve dudakları arasındaki bağı bozdu. Dudakları arasında köprü oluşturan koyu sıvı, Devran'ın dudaklarını yalaması ile koptu.

Devran, kendine tuhaf bir ifade ile bakan adamın gözlerine odaklanmak yerine kan sızan dudaklarına dikti gözlerini. Sızan kan yavaşça çenesine doğru süzüldüğünde sinir ile inledi ve tekrar dolgun dudaklara atak yaptı.

NORMAL ŞARTLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin