2

14.2K 352 10
                                    

Noc je bila isuvise tiha, kad se u jednom trenu zaculo pucanje iz pistolja, dodjavola niko ne reaguje svi cuvari su smireni, u cijeloj zgradi niko ne progovara... U sta sam se uvalila!? San na oci nije hteo da dodje, mozda bi mi lakse palo kad bih malo odspavala ali nista od te ideje jer strah prozima svaki deo mog tijela. Opet sam vidjela istog coveka koji je izasao iz auta u bijeloj trenerci. Samo ovoga puta bio je u farmericama i majici. Pruzio je pistolj i koliko me oci dobro sluze,a sluze i ne varaju me da cisti krv sa svojih ruku. Ispred njega izadje devojka koja sa osmijehom i kratkom suknjicom doceka njegovu ruku izmadju svojih nogu... pratila sam i da mu jedan momak,njegovih godina nesto sapuce da bi se on isti tren okrenuo i pogledao u moj prozor. Munjevito se sakrijem iza zavjese, a kad opet provirim u kuci su se pogasila svijetla i sve se vratilo u normalu.

Jutro je svanulo, a prvi zraci sunca dotaknu moju kozu. Pratila sam cijelo vece sta se desava ispod mene, a devojka od sinoc tek sad izadje sa stiklama u rukama i kao da je unutra uzivala potrci prema ulazu popravljajuci svoju haljinu.

-" On je nevjerovatan"

Cujem po svemu sudeci njen glas samo na kratko. Nikad nijesam bila veliki pretjerani vjernik,pratila sam postove i molitve dok sam zivjela sa roditeljima ali sad u glavi svaka molitva mi je prolazila. Samo Bog odavde moze da me spasi. Par sati kasnije,mozda 5 sati po nekom mom proracunu izasao je i on, vjesto se sakrijem iza zavjese i pratim kako nesto kaze cuvarima te udje u auto.

-" Podji sa mnom"

Nijesam cula kad je otkljucala vrata i ista devojka od juce usla u moju sobu.

-" Samo bez pokusaja bijega i naglih pokreta, nisam odgovorna ako te upucaju"

Kamo srece da sam hrabrija, ali nijesam pratila sam je kroz prostorije brisuci pokusaj bijega iz glave... Ovde devojke spremno i sredjeno sede i pricaju o tom Romanu, a najgore od svega je sto su me posmatrale kao cudakinju.

-" Jesi cula za sterilizaciju?"

Pitala je kad mi otvori vrata neke prostorije na prvom spratu...

-" Udji i ne buni se... Bolje da to sad urade nego da nosis nezeljeno dijete koje ce ubiti pred tobom"

Ona je naucila tekst kojim ce da me plasi ili? Usla sam u tu prostoriju, a dve zene stajale su sa osmijehom. Kao u horor filmovima, napravim par koraka ka njima dok one vade neke stvari iz torbe.

-"Ne plasi se... Ovo je samo privremeno, neces imati posledica u buducnosti kad budes htela porodicu. Nije trajno"

-" Molim vas pomozite mi..."

Kazem kroz suze koje su se slivale, a jedna od njih me uzme za ruku

-" Smiri se bice sve uredu, to je samo injekcija kojom ces spreciti mogucnost trudnoce u narednih 3  meseca"

-" Oteta sam... Ovde sam na silu dovedena,molim vas pomozite mi"

Ovde su svi poludjeli!? Ova me mazi po kosi i kao da joj pricam nesto sasvim normalno se smjeska.

-" Znamo sve, ali ti ne mozemo pomoci. Roman je naredio da ovo uradimo sto prije... Placene smo da radimo za njega"

Ubrizga neku tecnost u mene, potom neki ginikoloski zahvat koji me zaboli ali stisnem zube.

-" Budi poslusna i otici ces odavde za par meseci"
Otvorila je vrata i ispred me cekala ista devojka.

-" Darja obavjesti Filipa da je zavrseno"

Znaci Darja... Vartila me u sobu i bacila pogled na stvari koje su i dalje stajale na mom krevetu

-" gadno ces zazaliti ako budes tvrdoglava"

(***)
Nisam sigurna sta radim,ali rekli su mi da se obucem i nasminkam. Pokusavala sam biti smirena ali ne uspjevam,ne uspjevam cak ni da se spremim vec u sorcu i majici sa pundjom na glavi zalupam na vrata i kazem da sam spremna. Gledali su me kao da sam rekla nesto cudno, a potom prodje pogledom po meni

-" Jesi sigurna? Razbjesneces ga?"

Klimnem glavom i krenem bosih nogu prema stepenicama, sve do izlaza iz zgrade. Definitivno je zgrada od 3 sprata samo za devojke koje je kupio. Napravim par koraka, kad se visoka figura vec poznata sada nadje ispred mene na samo 10-ak koraka. Poprilicno mlad momak stao je ispred mene lijevom rukom okretajuci prsten na svojoj sednoj ruci. Ugledam i narukvicu na njegovoj desnoj ruci takodje... Djeluje poprilicno opusteno s obziorm da me je kindapovao.

Podignem pogled i fokusiram se bez imalo straha na njegove plave oci. Bar se potrudim da tako izgleda... Posmatrao me je bez imalo stida pohlepno.

-" Razocarao bih se da si dosla u haljinu..."

Izgovori poprilicno prodornim glasom dok jezikom prodje po svojoj doljnjoj usni. Te kao lav krene obilaziti svoj plen...

-" Kristina zar ne?"
Pita dok nastavlja okretati prsten na ruci.

-"Razocarala bih se da si me doveo ovde i da ne znas moje ime Rajane..."

Smireno izgovorim i bacim pogled u daljinu da se iz ociju izgubi strah

-"Roman..."

Kao da ne znam da je Roman... Stao je ispred mene i osmotrio moju odjecu.

-" Pozajmio sam ti to samo na kratko..."

2 dana je na meni i nije izgubilo miris muskog parfema. Napravi par koraka ka meni te kad rukom krene podizati moju majicu ja se brzinski pomjerim sto mu se ni malo ne dopadne.

-"Sklanjaj te ogavne ruke dalje od mene"

Kazem kroz zube, a on smireno pogleda u mene...

-"Izvini se i zaboravicu na tvoju malu opasku praveci se da se nije dogodila... "

Prosapuce i prstom krene po zili na mom vratu

-"Rekla sam da sklonis ruku"

Kazem smireno te ga pokosim pogledom, a u sledecem trenu se pokajem jer me snazno povuce za ruku u kucu. Ni malo nijezno nije drzao moju ruku dok me vukao ka drugom spratu detaljno sredjene kuce. Snazno me povuce i uvede u mracnu prostoriju u kojoj su jedini izvor svijetla bile dvije male lampice u cosku sobe.  Zakljucao je vrata i kljuc ubacio u svoj dzep pogledavsi direktno u mene.

-" Volom sto me gledas bez straha i ako u sebi drhtis... Volim i to sto se pravis da ne znas moje ime i ako si sigurno cula vise puta i dobro ga zapamtila."

Pridje mi i njezno svojim prstom prodje mojim licem smjeskajuci se.

-"Rekla sam da sklonis ruke sa mene i da me ne dodirujes njima!"

Kazem kroz zube, a on me pribije uz sebe i nastavi rukom maziti moje lice i vrat.

Istinska zelja जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें