0.3

43 9 11
                                    

---------------------------------------------

  "Lan size yalan borcum mu var, niye böyle boktan bir şey uydurayım ki? " siniri tepesine çıkmaya başlamıştı. Jisung oflayarak " Kanka yalan söylediğini düşünmüyoruz ama bu anlattıkların sencede çok saçma değil mi?" diye sordu. Seung arkasına yaslanarak "Saçma ama olan bu " cevabını vermişti.

  Hyunjin kuzenini endişeyle incelerken "Seung sen bunların gerçek olduğuna emin misin?" diye sorunca Seungmin kaşlarını çatarak "Ne demeye çalışıyorsun? " diye sordu. Hyunjin emin olmadan kuzeninin kalbini kırmak istemediği için "Ya sana yalan söylediyse " diye geçiştirdi.

  Seungmin oflayarak "Yalan falan söylemiyor onu tanısan bu dediğine pişman olurdun " diye tekrar çıkıştı. Jisun kollarını göğsünde birleştirerek "Sözde tanışıcaktık ama nedense ben kimseyi görmedim " dediğinde Hyunjin ona dönüp "Ben yine ne kaçırdım lan " diye sitem etti.

  Jisung arkadaşına dönüp "Bayan Kim bunu dersten atıp sonra beni çağırmak için gönderdi ya " hyunjin hatırladığı şeyle onu onayladıktan sonra "işte bende bunu çağırmak için müzik sınıfına girdim baktım piano odasında bunun sesi geliyor seslendim geldi yanıma seni chrisle tanıştıracam falan dedi piano odasına girdik kimse yok kaçtı desem küçücük oda da pencere bile yok sonra tuttum kolundan sınafa döndük" diye olayı anlatmış ve Hyunjin'in daha çok endişelenmesini sağlamıştı.

  Hyunjin kuzenine endişeyle bakmaya başlıyınca "Off iyice abarttınız ben gidiyorum, bir şey olursa beni bulaştırmayın yeter" diyerek her zaman oturdukları çardaktan uzaklaşıp aklındaki yere doğru ilerledi.

  Jisung arkadaşına dönünce Hyunjin hızla uzaklaşan kuzenini izliyordu. Gözden kaybolmasıyla "Bu işin aslını öğrenmem gerek " diyerek ayağa kalktı. Jisung arkasından "Nereye?" diye seslensede cevap alamamıştı.

Hyunjin hızlı adımlarla adımlarla müdürün odasına gelip kapıyı çaldı "gir" komutuyla kapıyı açıp içeri girdi. Müdür gelen öğrenciyi merakla izlerken hyunjin saygıyla eğilip "Rahatsız ettiğim için özür dilerim hocam ama yardımınız lazım " diyerek söze başladı.  Müdür gülümseyerek oturmasını işaret edip "Nasıl yardımcı olabilirim? " diye sordu.

Öğrenci zaman kaybetmeden otururken "Kuzenim Kim Seungmin dayım ve eşi ayrıldığında beri garip davranıyordu, bundan bir ay önce annesi başkasıyla evlenip ülkeyi terk ettiğinde daha da garipleşti. Bir kaç gün önce bana okulda daha önce görmediğimiz biriyle tanıştığını ve onun hakkında garip şeyler anlattı ve benim bundan emin olmam gerek" diyerek yardım istemesinin sebebini anlattı.

Kuzeni için çok endişeleniyordu ve onun için her şeyi yapmaya hazırdı. Müdür anlayışla kafasını saşlayıp "Peki ben nasıl yardımcı olacağım?" diye sordu. Hyunjin çekinerek "İzniniz olursa müzik odasının kamera kayıtlarını izlemek istiyorum" diyerek ricada bulundu.

Müdür bilgisayara yönelip "Peki şu kayıtlara bakalım, hangi gün demiştin" dedi samimiyetle. Hyunjin gülümseyerek "Dün 3. ders " cevabını vermişti. Müdür bilgisayarda bir kaç şeye tıkladıktan sonra Hyunjin'e gel işareti yaptı.

Hyunjin ayağa kalkıp hocasının arkasında bilgisayara baktı. Başlayan kaydı ikiside dikkatle izliyordu, kayıt bittiğindeyse ikiside şaşkınlıkla ekrana bakıyordu. Kendini ilk toparlayan müdür olurken ayağa kalkıp elini öğrencisinin omuzuna "Sanırım ne yapman gerektiğini biliyorsun " dediğinde Hyunjin başıyla onaylayarak teşekkür edip odadan çıkmıştı.

***

Seungmin az önce olan konuşmaları rafa kaldırıp gülümseyerek içeri girdi, Chris defteri elinde sınıfın ortasında bekliyordu. Sevinçle "selam" demişti Chris de aynı seviçle karşılık verip "Bende tam çatıya çıkıyordum öğleden sonra burda ders olucak birazdan doluşurlar, benimle gelmek ister misin? " diye sorduğunda hiç düşünmeden "olur" cevabını vermişti.

Chris çekinerek "Ben genellikle yangın merdivenini kullanıyorum ama istersen diğer kapıdan da gidebiliriz" demişti. Seungmin onun tatlı haline gülümseyerek "Benim için hiç farketmez sonuçta ikiside aynı yere çıkıyor " cevabını vermişti ve koridora çıkmışlardı.

Koridorda ilerlerken Chris tedirgin olsada ona heycanla bir şeyler anlatan Seungmin'i can kulağıyla dinliyordu. Öğle arası olduğu için tek tük öğrenci vardı ve onlarda garip garip onlara bakıyordu. Seungmin takmasada Chris endişeleniyordu.

Seungmin karşıdan gelen kuzenini gördüğünde mutlulukla yanindaki sarışını gözleriyle işaret etti. Hyunjin onlara şaşkınlıkla bakarken Seungmin Chris'e daha çok yaklaşıp mutlulukla onun yanından geçtiler.

Sonunda çatıya çıkan ikili yere oturup gülerek sohbet ederken Hyunjin ise dolu gözleriyle uzaktan kuzenini izliyordu.
 
---------------------------------------------

  ---------------------------------------------

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Believe MeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin