0.8

189 28 13
                                    

Sooyoung uzun süredir oturduğu sırasından kalktı. Yavaş adımlarla kantine indiğinde hayallerinden ayrılmamıştı yalnız hareket etmemeye özen gösteriyordu.

Sooyoung'un bu hâlleri ifade etmekten çok görmeyi gerektiriyordu. Kantindeki kuyruğa girdiği sırada birisi ona sertçe çarpmıştı.

"Dikkat et ya!"

Sooyoung bu çarpışmanın etkisiyle kafasını kaldırıp çarptığı kıza baktıktan sonra mırıldandı. "Özür dilerim."

Kız onu umursamayarak saçlarını savurup yanından geçti. Sooyoung hayallerinden ayrılmak zorunda kaldığı bu olayla kalbinde bir burukluk hissetti. İşte gerçek Sooyoung buydu. Her an kendini rezil edebileceğini düşünüyor ve kurduğu sırada mantıklı gelen ancak gerçeğe döndüğünde saçma gelen o hayalleri kendini daha da kötü hissettiriyordu bazen.

Kantindeki çardakların birinin altında arkadaşlarıyla duran Jaehyun ise Sooyoung'u fark ettiğinde kırılmış hissetti kendini yine. Geçen gün Sooyoung'un ona kızmasında ne kadar haklı olduğunu sorguluyordu.

En yakın arkadaşlarından biri olan Dooyoung Jaehyun'un dalgınlığını fark ettiğinde sormadan edemedi.

"Ne oldu? Bir sorun mu var? Dalmışsın bayağı."

Jaehyun hafif irkilerek 'ha' şeklinde ses çıkarttıktan sonra, "Dalmışım işte ya. Saçma sapan bir şeyler oldu.",dedi.

Dooyoung kaşlarını çattı. "Ne oldu Jaehyun?"

"Sooyoung...geçen gün karşılaştığımızda ona bir soru sordum yalnızca ama bana çok ters tepki verdi. Ders çalıştığımız gün çok garipti ve ben de onun için endişelendim bu yüzden bunu ona sordum o da bana "Neyim olabilir?! Yardıma falan ihtiyacım yok! Bu kadar kurcalama!",gibi laflar etti. Kırıldım gerçekten."

Dooyoung'un Sooyoung hakkında kötü şeyler söylemesinden korkuyordu yine de Jaehyun. Arkadaşlarının haberi yoktu Sooyoung'a olan sevgisinden bu yüzden de Sooyoung hakkında kötü şeyler söylemekten çekinmezlerdi.

"Ben zaten o kızı anlamıyorum hiç abi. Sessiz, kimseyle konuştuğu yok doğru düzgün. Bir de biraz sert galiba. Asi kız havalarında."

Jaehyun Dooyoung'un bu cümlelerini yanlış bulmuştu. Sooyoung'u yanlış tanıyordu ona göre.

"Hayır Dooyoung. Evet o gün kırdı beni ancak normalde asi bir kız olduğunu düşünmüyorum. Gayet kibar ve ince düşünceli biri ayrıca. Ama sessizlik konusunda haklısın, bence kimseye konuşacak kadar güvenmiyor bu yüzden susmayı tercih ediyor. Konuşacak bir şeyi olduğunu düşünmüyor."

Dooyoung anlamaz bakışlarını Jaehyun'a yöneltirken "Ya az önce seni ne kadar kırdığından bahsediyordun ki gayet iyi niyetli soru sormuşsun. Bu bile onun o kadar da iyi olmadığını kanıtlar. Bence sen saflaştın.",dedi.

Jaehyun, Dooyoung'un son cümlesini kendi iç dünyasında tartışmaya başladı. Gerçekten saflaştığım için mi Sooyoung gözüne bu kadar masum geliyordu?

Kalp dediğimiz kan pompalamak ile yetinse de gönül dediğimiz kalbimizin hızını arttıran duygularımızın bütünüydü belki de. Göz dediğimiz baksa da her zaman göremiyorduk en nihayetinde, Jaehyun da böyle düşünüyordu. Ben ona çok baktım ancak onu ne kadar gördüm? Ne kadarını gördüm?

Daydream ↪ jaehyun + joy ✔Where stories live. Discover now