61. Bölüm

504 34 16
                                    

Şarkı Önerisi:
ASTRO- All About You 🌸

Erva Aselin Ağzından:

"Erva Hanım bu yazılımı da kontrol etmenizi istedi Tuna Bey." deyip bir flaş daha bıraktı önüme sekreter. Kaşlarım çatılırken

"Şaka mı bu? Kontrol ettim ben zaten bunu?"

"Bir yanlışlık mı oldu acaba?" deyip flaşla geri odadan çıktı. Sinirle kafamı sallarken yazılım kurma işine geri döndüm. Ankaraya geldiğimizden beridir yazılım işleriyle uğraşıyordum. 1 hafta olmuştu geleli. Duru da bizimle gelmişti. Uzayın da bana evlenme teklifi etmesinin üzerinden 2 hafta geçmişti. İsteme faslını biraz ertelemiştik. Her şey üst üste gelmişti çünkü. Yazılımı tamamlarken kaydettim ve flaşı çıkarıp kutuya koydum. Saate baktım bu sırada. Mesai saati bitmişti. Sandalyede geriye yaslanırken derin bir nefes bıraktım.

"Ahh sonunda bitti." deyip gözlerimi kapattım. Odanın kapısı çalarken gözlerimi açtım ve gelen kişiye baktım.

"Erva Hanım, Tuna Bey tekrar kontrol etmenizi istedi." Sinirlerim tekrar kendini gösterirken flaşı elinden aldım ve odadan çıkıp Tuna Beyin odasına yürüdüm. Şirkette bey demenin daha uygun olduğu kanısına varmıştım. Güneşte aynı benim düşündüğümü düşünmüştü. Odasına gelince kapıyı çaldım ve komut vermeden açıp içeri girdim. Bilgisayarda olan bakışlarını bana çevirdi ve tek kaşını kaldırıp baktı.

"Tuna Bey rahatsız ediyorum ama, bu yazılımı kontrol etmiştim ben?" Kafasını kaldırıp geriye doğru yaslandı.

"Bir daha bakabilirsin Erva. Hata olmasını istemiyorum."

"Benim yazılımı yaptıktan sonra tekrar tekrar kontrol ettiğimi biliyorsunuz Tuna Bey."

"Ben bir kez daha kontrol etmeni istiyorum Erva. Başka bişey yoksa..." deyip kapıyı işaret etti. Sinirle çenem kasılırken zoraki bir şekilde gülümsedim. Ve odadan çıktım. Öfkeyle odama doğru yürüdüm. Ne yapmaya çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yoktu. Buraya geldim geleli bu şekilde davranıyordu. Nefesimi bırakırken flaşı kilitli çekmeceyi açtım ve içine koyup kilitledim. Sonra da masamın üzerini toparladım ve Güneşi aradım.

"Efendim?"

"Bitti mi işin?"

"Bitti bitti, seninde bittiyse çıkalım?"

"Tamam, girişte buluşuruz." deyip kapattım. Ve çantamı alarak odadan çıktım. İş arkadaşlarıma veda edip asansöre bindim. Asansör katlarda durup yolcu alıyordu.

"Erva Hanım, evlenme teklifi almışsınız diye duyduk?" dedi çalışan kadınlardan birisi. Bakışlarım istem dışı parmağıma kayarken gülümsedim ve

"Evet." dedim.

"Umarım çok mutlu olursunuz. Uzay Beyle de çok yakışıyorsunuz."

"Teşekkür ederim. Darısı diğer bekarların başına inşallah." Kadınlardan birisi iç çekerken

"Nerde bizde o şans?" dedi. Onun o haline gülerken asansör zemin katta durdu. Kadınlara veda edip Güneşin yanına ilerledim.

"Duruyla konuştum şimdi, Tunalıda gittiğimiz restauranttayım dedi."

"Tamam gidelim bizde oraya."

"Canın sıkkın gibi sanki?" Şirketten çıkarken güvenlik bizi görünce

"Hemen arabanızı getirtiyorum Erva Hanım." dedi. Bende gülümseyerek başımı salladım ve

"Tunaya canım sıkıldı biraz." dedim ve merdivenlerden indim. Güneşin kaşları çatılırken

Gecenin Yıldızı (ASKIDA) Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz