Capitolul 1. Prințul Rebel

134 6 0
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Londra, Anglia, după doisprezece ani

A frânat brusc și a fost propulsat în scaun. Dacă nu ar fi avut centura de siguranță ar fi zburat prin parbrizul automobilului de lux.
Ar fi fost bucuros dacă l -ar fi scăpat de responsabilități, dar știa că orice ar face tatăl său nu avea să îl lase să scape de îndatoririle pe care le are. Poate doar dacă ar muri, tatăl său nu ar mai face presiuni asupra sa. A oftat adânc, a desfăcut centura de siguranță și a coborât din vehicul. A încercuit mașina și a parcurs distanța care îl desparte de clădirea din fața sa.
A urcat cele patru trepte și a pătruns în clădirea care adăpostește căminul facultăți. Încă un hatâr al tatălui său.
A intrat la facultatea de menegementul afacerilor, ca viitor conducător al unui regat trebuie să cunoască cum să administreze afacerile. El ar fi mers la un alt gen de facultate, dar regele nu a fost de acord deși mama lui a încercat să -l facă să se răzgândească, regele a rămas ferm pe poziție.
Mai are un singur an și va scăpa de închisoarea asta impusă. Se va întoarce acasă și îl va face pe tatăl său să înțeleagă.

În camera de cămin pe care o împarte cu Myles este o dezordine de nedescris. Bărbatul sa încruntat, deși nu este un maniac al curățenie a fost învățat încă de mic cu ordinea și disciplina.
Colegul său de cameră zace pe patul plin până la refuz de cărții, caiete haine și multe altele. Din ce în ce mai încruntat, bărbatul sa apropiat de pat și la împins cu piciorul în șezut.

- De câte ori ți -am spus să faci curat. Uite în ce hal este camera asta, parcă ar fi cocină de porci! a făcut brunetul în timp ce îl împinge pe amicul său.

- Au! Ce dracu ai? Te comporți mai rău ca o muiere.
Vrei curățenie, fă singur doar nu ai fost crescut în puf?! la atacat colegul său.

Bărbatul a strâns din dinții și furios la apucat pe Myles de tricou și la ridicat.

- Ești un idiot. Și ce dacă am fost crescut în puf așa cum îi spui tu, știi prea bine că sunt moștenitorul unui regat.
Și da, pot face curat am două mâinii și nu îmi cade rangul. Dar tu tot un necioplit vei rămâne toată viața. a scuipat bărbatul cuvintele.

Brunetul la împins la loc, sa răsucit pe călcâie și -a trecut o mână prin păr și sa trântit pe patul alăturat. A oftat adânc.
Colegul său sa adunat cu greu și sa ridicat în capul oaselor.

- Îmi pare rău Sikku. Dar tu ce ai?
Ești mai nervos decât deobicei.

- Nimic, nu am nimic. Aceeași poveste, când vor înțelege femeile astea că le trebuie mai mult decât o pereche de sânii și un fund generos ca să mă atragă.

- Iar sa plâns noua ta iubită că nu o ceri de soție? la întrebat Myles.

Sikander a dat doar din cap. Și -a mai trecut odată mâna prin păr și sa apucat să strângă lucruri de prin cameră.

Duelul Sentimentelor [ One Hold ] Where stories live. Discover now