Capitolul 2. Planuri garnisite cu minciuni

104 5 0
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Palatul Soarelui, Pritampur, India, după douăzeci și cinci de ani

      Știe că nu este frumos să tragă cu urechea, dar cu toate astea trebuia să o facă doar viitorul ei era legat de ceea ce va decide tatăl său. Tinerei nu îi vine să creadă că liniștitul său frate a venit cu aceea idee revoltătoare.
Așa că, bruneta sa văzut nevoită să tragă cu urechea la conversația dintre minunatul ei frate și rege. Femeia a trebuit să se apropie și mai mult de ușă ca să le poată auzi vocile.

Încă din clipă în care avusese aceea idee, prințul Aman încercase să -și facă părinții să înțeleagă că așa era cel mai bine pentru supușii din micul lor regat. Acum bărbatul brunet se află în biroul tatălui său.
Dacă îl va avea pe tatăl său de partea sa, mama lui va ceda mult mai ușor. Aman a înțeles încă de mic, că mama sa ar face orice pentru soțul său, așa încât bărbat încearcă să -l convingă pe tatăl său că regatului iar fii mult mai bine dacă s -ar unii cu restul țării.
Regele îl privește mirat pe fiul său.

— Îți înțeleg punctul de vedere Aman, dar dacă Pritampurul se unește în sfârșit cu India, familia noastră va fi doar o simplă familie. În India zilelor noastre nu există regi, prinți, duci, conți sau orice alt titlu nobiliar.
Nu cred că vrei să fii o simplă persoană?

— Știu ce se va întâmpla dacă unim micul nostru regat cu restul țării Maiestatea voastră. Pentru mine titlul nobiliar nu este important și bănuiesc că nici pentru domnia ta și nici pentru regină.

Aidan a aprobat din cap la ultimele cuvinte ale prințului. Bărbatul a continuat.

— Mie nu mi se pare așa o mare tragedie să fim oamenii simpli, asta dacă v -om fi. Din câte îmi aduc eu aminte ce am învățat la istorie, faptul că abdici, pierzi sau în cazul nostru unești regatul cu țara noastră nu pierdem titlurile pe care le deținem, o să fim încontinuare familia regală doar că ne va lipsi regatul.
Eu nu înțeleg de ce bunica Maithili, mama și cu tine ați fost împotriva uniunii?

— Interesant discurs fiule, aproape că mai zăpăcit cu mica ta lecție de istorie. Și ca să îți răspund la întrebare, bunica ta, mama ta și cu mine ne -am opus unii dintre regatul nostru și India doar din cauza defunctului rege Vijai care a refuzat cu încăpățânare să lase Pritampurul pe mâini străine.
Dacă vrei părerea mea personală, eu am dorit încă de la început să unesc regatul cu India și să las guvernul să conducă peste întreaga țară, doar că mama ta sa revoltat de fiecare dată. Și cum eu o iubesc pe Sanjana, nu am vrut să ne certăm pe această temă. a încercat regele să îl lămurească pe fiul său.

— Deci ești de acord cu mine, doar că nu vrei să te cerți cu mama! a exclamat surprins Aman.

— Într -adevăr, îți dau dreptate însă nu vreau ca povestea asta să mă facă să mă cert cu mama ta.

Duelul Sentimentelor [ One Hold ] Where stories live. Discover now