𝒊'𝒅 𝒄𝒂𝒕𝒄𝒉 𝒊𝒇 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒂𝒍𝒍

5.8K 573 70
                                    

sadece bu yüzden benden faydalanabilirsin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

sadece bu yüzden benden faydalanabilirsin

halsey, without me

"Hayır ya, nefret ediyorum, cidden nefret ediyorum."

Kim Taehyung omzunu kapının kirişine yaslamış halde, ceketini askılığa asmış ve beyaz gömleğinin kollarını dirseklerine kadar katlamış çocuğun söylenmesini izliyordu.

Yanaklarını hafif şişirmişti ve parmakları, önündeki dosyanın sayfalarını hızlıca çeviriyordu. Ağzının içinde bir küfür mırıldandığında kıkırdamasına engel olamadı ve bu da çocuğun tüm dikkatinin dağılmasına sebep oldu.

Kendisini kapıda dikilirken gördüğünde ayağa fırladı, "Sen yokken burası çok sıkıcıydı." diye mırıldandı dudaklarını büzerek ve kollarını ceketini üzeriden Taehyung'un beline doladı. O an ne yapacağını bilemedi, şirkette kimsenin kalmadığını biliyor olsa da hala kollarındaki bedenin ona karşı olan davranışlarına hazır değildi.

Çok uzun bir süre tek taraflı sevmiş, uzak durmaya çabalamış ve onu unutmak istemişti, canı çok fazla yanmıştı çünkü. Şimdi Jeongguk kendi isteği ile kollarının arasına girerken hiç olmadığı kadar iyi hissediyordu. Kollarını onun bedenine sararken, "Acıktın mı?" diye sordu, gözlerini büzülmüş dudaklardan çekti ve saçlarına minik bir öpücük bıraktı. "Acıktım, beni yemeğe götür." dedi Jeongguk, onun kollarından sıyrıldı ve gözlerini ona dikti.

Küçüğünün ceketini de alarak onunla beraber çıktı şirketten, onun için arka kapıyı açmak istese de izin vermedi Jeongguk, ön kapıyı açarak oturdu ve Taehyung'un da sürücü koltuğuna geçmesini bekledi. "Bensiz bugün neler yaptın?" diye sorarken sesi kırgındı, "Aslında hiçbir şey. Babanı iki toplantısına götürdüm, annene doğum günü hediyesi seçtim ve onu eve bıraktım." dedi, arabayı çalıştırdı.

Bay Jeon'un şoförü rahatsızlandığı için Taehyung yapmak zorunda kalmıştı ve adamın tüm işleri şirket dışında olduğu için Jeongguk'u görme fırsatı olmamıştı hiç. "Sen ne yaptın?" diye sordu sessiz kalan çocuğa, başını cama yaslamış ve atıştırmaya başlayan yağmuru izliyordu o sırada. "Hiçbir şey, oldukça sıkıcı ve iş dolu bir gündü." Onun mırıldanmasından hoşlanmasa da yorgun olduğunu düşünerek bir şey demedi.

Jeongguk asla kasıntı biri değildi ve Taehyung buna hayranlık duyuyordu, fast food dükkanından aldıkları hamburger paketlerini kucaklarına açtılar ve yağan yağmur araba camına vururken yemeye başladılar beraber. "Hyung..." Jeongguk ona seslendiğinde dudağının kenarına bulaşan ketçapı sildi ve ona çevirdi bakışlarını. "Uzun zamandır ilk defa bu kadar ayrı kaldık." Onun söylediklerine gülmeden edemedi. "Sadece birkaç saat yoktum." dedi yeni bir parça ısırırken. Onun omuzlarını düşürüşünü izlemek güzel gelmişti.

Yemeklerini bitirdiklerinde paketleri tek poşete toplayarak arka koltuğa attı Taehyung, giderken bir çöp konteynırı bulup atabilirdi. Mendil ile elini ve dudaklarını sildikten sonra arkasını dönerek poşetin kenarına sıkıştırdı. Önünü döndüğünde birden Jeongguk'u kucağında bulduğunda ne yapacağını bilemedi ilk.

Jeongguk'un parmakları omzunu sıkıca kavramıştı, gözleri parlak bir şekilde kendisine bakarken dizlerinin üzerinde oturuyordu. Parmakları ince beli yavaşça kavradı ve gömleğini çekiştirerek pantolondan kurtardı. "Ben seni özledim ama hiç benimle ilgilenmiyorsun." dedi Jeongguk, parmakları gömlekten içeri girdi ve olduğu yeri yavaşça okşadı. "Minik bebek benden ilgi mi istiyor." diye mırıldandı, ona aşağıdan bakıyor olsa da çok güzeldi Taehyung için. Jeongguk dudaklarını büzerek başını salladığında uzandı ve dudaklarını birleştirirken onu daha yakınına çekti.

cariño 🐰
uyuyamıyorum

uyuman gerek
yarın sabah geç kalamazsın

cariño 🐰
uyumam gerektiğini ben de biliyorum ama uyuyamıyorum

neden?

cariño 🐰
üşüyorum çünkü

ısıtıcının derecesini yüseltmelerini söyleyeyim mi?

cariño 🐰
hayır
taehyung
üşüyorum çünkü
sen yanımda değilsin

jeongguk
bebeğim

cariño 🐰
yanına gelmek istiyorum
bugün sen etrafımda olmadığında
çok kötü hissettim
ama arabada kollarının arasındayken
her şeyi unuttum
seninle uyumak istiyorum

bunun mümkün olduğunu
sanmıyorum jeongguk
üzgünüm gerçekten
yarın sana bolca sarılacağım tamam mı

cariño 🐰
çok güzel öptün beni
ben unutamıyorum
ne zaman gözlerimi kapatsam
seni görüyorum
deliriyorum sanırım

asıl deliren benim burada
asla benim gibi hizsedeceğini hayal edemezdim
ama baksana
sen de benim gibisin

cariño 🐰
o yüzden beraber uyumalıyız
lütfen
ben yeniden bana sarılmanı istiyorum

of jeongguk
deli ediyorsun beni
keşke mümkün olsa

cariño 🐰
gel haydi
kimse duymaz bile
beraber uyuyalım
sabah gözlerimi açtığımda
seni görmek istiyorum yanımda

baş belasısın
tamam geliyorum
aç bana yanında yer

cariño 🐰
asla dayanamıyorsun bana değil mi
ben de sana dayanamıyorum
açtım yer
gel bakalım

once in a lifetime' taekookWhere stories live. Discover now