3| Drama

198 6 0
                                    

Pov Liv

Ik word wakker van geklop op me deur en ga overeind zitten terwijl ik in mijn ogen wrijf. Hoe laat is het in godsnaam. ''Hey lieverd'' hoor ik iemand zeggen. Ik kijk richting de deur en zie me moeder naar me toe lopen en ze komt op mijn bed zitten.

''Mam hoe laat is het?'' vraag ik en rek me uit. ''Het is net 12 uur geweest, daarom kom ik je ook wakker maken''. Ik schrik en probeer gelijk uit bed te stappen maar vergeet mijn voeten neer te zetten waardoor ik vervolgens op de grond lig. ''Liv!'' schreeuwt mijn moeder en komt snel naar me toe lopen en helpt me op. ''Shit ik ben alweer te laat'' zeg ik en zucht. ''Waarvoor?'' mijn moeder kijkt me verwarrend aan. 

Ow ja . Ik had het haar nog niet vertelt.

''Ik uhmm, heb een afspraak met iemand'' zeg ik en zie mijn moeder haar gezicht stralen. 

''Echt waar?! Super leuk! Maar waarom ik je echt wakker maak is omdat er iemand op je wacht in de woonkamer''.

Huh

''Wie?'' vraag ik.

''Een jongen met zwart krullend haar''. 

Ik wijd me ogen en sta op.

Dat was al genoeg om te weten wie het is. 

''Maar hoe ging je tattoo zetten gister? mag ik hem zien'' vraagt mijn moeder.

''Sorry mam nu niet'' zeg ik snel en ren naar de woonkamer. Ik hoor mijn moeder nog roepen dat ik me eerst moet omkleden omdat ik mijn pyjama nog aan heb maar dat is nu te laat.

Als ik de woonkamer in gerend kom zie ik yoongi tegen storm praten.

''Hey Liv jij ook eindelijk wakker'' zegt storm en steekt zijn tong uit. Wanneer yoongi mijn naam hoort draait hij zich direct om en bekijkt me van boven tot aan beneden.

Oeps

Was vergeten dat ik een donut pyjama aan heb. Het is een roze croptop met gekleurde donuts erop en een strak hoog kort broekje die ook roze is met verschillende gekleurde donuts.

''Ik hou ook van donuts'' zegt yoongi lachend.

Ik kan mezelf nu echt voor mijn hoofd slaan.

Yoongi kijkt niet meer weg en een stilte vult de kamer. Ik voel me warm worden en kijk weg. 

Storm kucht en yoongi kijkt hem weer aan. ''Dus je vertelde me dat je tattoo artiest bent, Liv vertelde me gister al over je''.

Yoongi kijkt me weer aan maar nu met een grijns. ''Oh echt, vertelde ze veel over me''. 

''Nee niet op die manier'' zegt storm er snel achteraan. ''Dat ze een afspraak met je had''. 

''Uhm ja daarover, sorry'' zeg  ik en kijk naar de klok waar nu half 1 staat. 

Yoongi moet lachen en kriebelt in zijn nek. ''Maakt niet uit, ik denk dat ik er maar aan moet wennen dat je steeds laat bent''. 

Wacht wat.

Aan moet wennen? wilt hij me vaker zien dan?

Storm kijkt hem nu boos aan en wilt iets zeggen maar word onderbroken door roos die gapend de woonkamer binnen komt. ''Oh ook goeiemorgen iedereen''. Ze heeft gelijk door dat er een akward sfeer is en trekt storm mee. ''Ik ben nog niet klaar met jou'' zegt hij tegen yoongi en wijst naar hem tot hij verdwijnt in de keuken. 

Ik en yoongi moeten lachen en kijken elkaar aan. ''Sorry voor dat'' zeg ik.

Yoongi schud lachend zijn hoofd, ''maakt niet uit, ik begrijp je broer compleet. Als ik een zusje had had ik haar ook niet zomaar vertrouwt met een vreemde jongen''. 

Tattoo Artist ~ Bts Suga ~ NLWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu