5| Officieel

275 7 0
                                    


Pov yoongi 

Het is 2 uur s'nachts en we rijden terug naar mijn huis. Liv ligt te slapen . Ik bekijk haar en zie een lach op haar gezicht . Ze is zo schattig als ze lacht in haar slaap. 

We zijn onderweg naar mijn huis omdat Liv niet meer naar huis wilt , dus we besloten dan maar naar mij te gaan. Na dat we het hadden gedaan zijn we even blijven liggen. Toen ik merkte dat Liv moe werd dus besloten we ons weer om te kleden en te gaan. We kunnen natuurlijk niet in de auto slapen . Kon het maar . Maar we hebben morgen weer school en werk. 

Ik maak me alleen wel druk om haar ouders . Ik hoop niet dat ze me zien als een slechte invloed op haar. Ze is een geweldige meid en verdiend het beste .

>>>>>>>>

We komen aan bij mijn huis en ik draag Liv de auto uit . Ze slaap nog steeds .

Ik open de deur en doe het daarna weer opslot. Liv is ondertussen wakker geworden en kijkt me aan. 

"Zijn we er?" Vraagt ze slaperig .

"Ja, je kan een van mijn t-shirts aan voor het slapen" zeg ik en loop naar de slaapkamer.

Ze glimlacht en bekijkt mijn slaapkamer wanneer ik haar laat zitten op mijn bed .

"Grote slaapkamer" giggelt ze .

Ik moet lachen en pak een shirt uit mijn kast. "Ja hé , hier is het shirt ".

Ik draai me om zodat ze zich kan omkleden. "Je hoeft je niet om te draaien hoor" lacht ze .

"Uh jawel, als ik je weer naakt zie word ik opgewonden en ik denk niet dat je voor ronde 2 wilt gaan" zeg ik serieus .

Ik hoor haar lachen en draai me weer om. 

Awww

Ze lijkt nog kleiner in het shirt . 

Ik kijk naar de kleding wat er op de grond ligt en zie dat haar bh er ook tussen ligt . Dus ze heeft alleen een string eronder aan. Shit man. Ik probeer mijn gedachtes aan de kant te zetten en loop naar de deur. 

Ik doe het licht uit en trek mijn kleding uit behalve mijn boxer en kruip het bed in. Liv komt tegen me aan liggen en ik doe het nachtlampje uit . We kijken elkaar aan en ze streelt met haar vingers door mijn haar .

"Liv"

"Ja"

"Wil je mijn meisje zijn?, ik had het nog niet officieel gevraagd maar ik hou ontzettend veel van je en wil je graag bij mijn zeide".

Ze glimlacht en geeft me een kus "graag". 

Ik geef haar een kus terug en ze draait zich gapend om.

Ik duw me helemaal tegen haar aan en geef haar een kus in haar nek. Ik sla mijn arm om haar middel heen en glip met mijn hand onder haar shirt en leg mijn hand op haar buik net onder haar borsten en wrijf heen en weer . Ze drukt haar kont naar achteren om helemaal tegen me aan te liggen en pakt mijn hand vast en verwikkelt onze vingers . 

"Truste yoongi" zegt ze zacht en niet veel later valt ze in slaap.

Truste wat?! De gedachten dat ze hier bijna helemaal naakt in mijn armen ligt maakt me gek.

"Slaaplekker prinses " zeg ik zachtjes . Als dat gaat lukken.

>>>>>>>>>>

Ik probeer te slapen maar het lukt me niet . Ik probeer echt mijn best maar mijn gevoelens en verlangens willen niet mee werken. 

Het is ook lang geleden dat er voor t laatst iemand naast me lag. Mijn gedachtes en lichaam zijn helemaal door de war . Terwijl Liv rustig ligt te slapen word het alleen maar erger. Fuck. Ik laat Liv los en ga op mijn rug liggen en kijk naar het plafon . Ik voel aan mijn wang en het is niet normaal heet . Ik zweet ook als een gek. Ik til de deken op en zie dat ik een stijve heb. "Ugh kom op" grom ik zacht en adem diep in en uit . Ik kijk weer naar Liv die nog slaapt. Nope . Ik ga haar niet wakker maken alleen maar omdat ik verlangens heb. Buiten dat moet ze haar slaap pakken voor morgen . 

Tattoo Artist ~ Bts Suga ~ NLWhere stories live. Discover now