Y H D E K S Ä N

2.2K 74 60
                                    


P A R K     J I M I N

Oli lauantai-ilta ja kello mitä parhainta aikaa lähteä bileisiin, mutta mitä minä teinkään. Istuin perse homeessa opiskelemassa tulevaan koeviikkoon. 

Stressitasoni tuntui olevan jo huipussaan, yrittäessäni päntätä historian vuosilukuja, joista opettaja uhkasi tentata. Kahvikupit oli kasaantunut pöydän reunaan ja hukuin omiin muistilappuihini. 

Yhtäkkiä puhelimeni soi, joka sai minut säpsähtämään omasta horroksestani. Soittaja oli Hoseok. 

"Mitä nyt"vastasin hieman kyllästyneeseen äänensävyyn hänelle.

"Noinko sää vastaat ystävälles? Aijai häpeisit. Aattelin soittaa sulle, että kannattaa pukea jotain tyylikästä ylles, tuun hakeen sut noin vartin päästä"Hoseokin tuttu iloinen ääni kuului hieman käskevään äänensävyyn ja taustalta kuului naurua.

Ennen kuin ehdin vastata hänelle mitään, linja meni mykäksi. Tuhahdin ääneen kunnes pomppasin ylös penkiltäni ja vilkaisin kokovartalopeiliini. 

Peilistä katsoi rölli.

Likaiset vaaleat hiukset olivat täysin sekaisin ja väsyneet silmät hukkui hieman nörttimäisten lasien taakse. Vaatteet olivat suoraan kuin kaatopaikalta otetut. 

Melkein kiljahdin huomatessani itseni, mutta onnekseni toivuin nopeasti ja ryntäsin suoraan suihkuun. En muista ikinä olleeni yhtä tehokas jynssätessäni hiuksiani shampoolla ja  siitä suoraan hampaita pesemään.

Vaatteiden valinta tuotti tuskaa, mutta valitsin onnekseni todella tiukan oloiset mustat farkut ja mustan kauluspaidan, jonka yläosan napit jätin auki. 

Ripustin vielä hopeisen kultaketjun kaulaan ja suihkautin tuttua parfyymiani. Vilkaisin kelloa, joka näytti jo 22.15. Siispä otin vain puhelimeni ja ryntäsin alakertaan.

"Mihin sinä olet matkalla"Äidin tuttu hieman hämmentynyt ääni kysyi. Loihdin äkkiä ujon hymyn kasvoilleni. "Menen Hoseokille"Vastasin, mutta äidin ilme ei näyttänyt vakuuntuneen. Hän kurtisti kulmiaan. "Tähän kellon aikaan? vai olisitko kenties menossa johonkin pirskeihin"Oudon leveä virne kasvoi hänen kasvoilleen.

Voi ei.

"Poikani on todellakin kasvanut. Kenties löydät jonkun söpön tytön sieltä"Hän sanoi, joka sai minut pyöräyttämään silmiäni. Juu tytön tosiaankin.

Hymyilin tälle vain vastaukseksi ja pakenin äkkiä ovesta ulos siistit tennarit jalassa ja baseball takki yllä.

Jungkook nojui upouuteen BMW i8,  jonka sisällä istui Hoseok puhelin kourassa. En voinut olla katsomatta Jungkookia päästä varpaisiin hitaasti ja tarkasti. Tiukat mustat farkut näytti imartelevan hänen vahvoja ja lihaksikkaita jalkoja juuri sopivasti. Musta t-paita paljasti hänen hauislihakset ja rintalihakset. 

Hänen ulkonäkönsä onnistui aina saamaan pienen vavahduksen sisälläni, enkä pitänyt siitä.

"Damn papi"

Hoseokin aurinkoinen ääni kuului, hänen noustua autosta ylös ja hymyillen leveästi. Kohteliaisuus sai minut hieman punertumaan, mutta sitten kurtistin kulmiani. "Mihin me ollaan matkalla"Kysyin, mutta sain vain Jungkookin hieman naurahtamaan. "Yllätys beibe, yllätys"Hän sanoi ja hyppäsi autoon sisälle.

Kipitin nopeasti toiselle puolelle autoa ja istahdin tämän viereen Hoseokin kömpiessä takapenkille. Spontaani matka hevonkuuseen voisi alkaa.


                                                                        ________


Teacher|YoonminWhere stories live. Discover now