1.

362 15 0
                                    

Lúzernak lenni szívás. Már megint a fiú mosdóban kötöttem ki, amikor is a felsőbb évesek lefogtak és bezártak a fiú mosdó egyik fülkéjébe. Most szerencsére nálam volt a telefonom, de mivel kis ócska kihajtathós volt ezért ha már ott voltam le is húzhattam volna a wc-n. Internet nem volt ezért küldtem egy sms-t a lányoknak hogy vészhelyzet van és hogy most azonnal jöjjenek a fiú mosdóba.
- Kat itt vagy? Kathy? - kezdtek el ordibálni kétségbeesetten.
- Itt vagyok - dörömböltem a fülke ajtaján. Hallottam hogy elvettek valamit az ajtó elől.
- Komolyan ezek honnan szedtek vasrudat, hogy kitámasszák vele az ajtót? - nézett körbe Nancy, mintha csak ott rejtőzne a válasz. Hangos csengő szólalt meg. Becsengettek.
- El fogunk késni óráról! - szaladtunk ki a mosdóból a terem felé ahol kémia óránk lenne. Még épp hogy csak be tudtunk slisszolni a tanár előtt. Elővettem a sima, legegyszerűbb füzeteim közül a egyszerű kémia füzetem és még egyszer átnéztem mielőtt elkezdődne az óra. A nap további része is ugyanolyan csigalassúsággal telt el, és alig vártam hogy elengedjenek minket. Kint elköszöntem a lányoktól és hazafelé indultam amikor sikítást hallottam. Melissa volt az. Ő az az ember, akiből sugárzik a rosszindulat és a gonoszság.  A suliban ő az a lány akit mindenki akar, ezzel viszont vissza is él. Sajnos sokszor aki nem olyan népszerű mint ő azt szavakkal bántja. Többek közt engem is. Szúros megjegyzéseket tesz a külsőre, hogy milyen ruhákban járok és nem sminkelek, úgy ahogy ők teszik. Az a baj hogy ezekkel a megszólalásaival szándékosan megaláz engem az iskola előtt. Én sosem voltam az aki kitűnik a tömegből, jobban szerettem inkább csendben eltűnni és háttérből figyelni az eseményeket. Ilyen a természetem, és ehhez két olyan barátot aki ezt elfogadja.
Először azt gondoltam magamban hogy felőlem ki is nyírhatják, amiért nap mint nap bánni szokott velem, velünk. Aztán megláttam meg láttam ahogyan egy pasi a falhoz szorítja majd megrángatja és felpofozza Melissát. Melissa sokszor tett velem sok rosszat, de testileg bántalmazni sosem bántalmazott. Az illető nekem háttal volt, így nem tudtam ki az. Melissa sírt, és segítségért kiabált, de ekkor a pasas mégegyszer felpofozta. Ledobtam a táskámat halkan odasiettem hozzájuk. Ne csináld Kat, ne csináld mert még megbánod! Tuti hogy te fogod a rövidebbet húzni... Ilyen gondolatok cikáztak a fejemben, amíg odaértem. Hatalmas bátorságot vettem és megfogtam az illető nyakát és eltaláltam azt a pontot, amit ha megnyom az ember, elájul. Ha másért nem is, de ezért legalább érdemes volt bejárni biológiára. A fiú a lábunknál landolt és én megfogtam Melissa kezét és átlépve a földön fekvőt, felvettem a táskám és elindultunk. A lány még mindig sírdogált mellettem, lefojt sminkkel, vörös arccal és kócos hajjal. Megérte volna lefotózni és kiplakátozni vele a sulit.

Viszlát LúzerekWhere stories live. Discover now