sezen aksu seni kimler aldı

1.5K 55 9
                                    

Saat 23.55

Şu an paketimde kalan son 7 dal sigara ile günü kurtarma derdindeyim. Radyoda, müslüm gürses çalmakta. Birisi istek parçası olarak yollamış radyoya. Sanki notaların arasında; bir savaş var. Öyle de söylenmez ki be. Aklıma geliyorsun tam da o arada Müslüm baba; affet diyor. Toprağı bol olsun..

Saat 00.14

6 dal sigaram kaldı. Ne zaman yaksam; nasıl yaksam; acaba yaksammı derken seni düşünüyorum. (Bir sigaranın daha aramızda lafı olmaz değil mi?) Oysaki, fazla içme derdin. Off. Neyse.

Saat 00.43

Bir nescafe yaptım kendime. Biraz da film izlemeye çalıştım. Ama olmadı. Güzel birşey yok televizyonda. En iyisi radyo dinlemek; ayrıca dışarıdan yağmur sesi geliyor. Etraf şimdi gözlerim kadar; sırılsıklam.

Saat 01.12

Aslında bu yazının devamını getirmeyecektim. Ama sezen aksu; acı ve hüzünle kesti şarkıyı 'seni kimler aldı; kimler öpüyor seni'? bilmiyorum ama, benim dudaklarım şu an sigaranın izmaritinde ( ve, bir sigara daha)

Saat 01.21

Galiba çok sigara içmeye başladım. Önümdeki küllük, kafamın içinde dolaşan sorulardan daha fazla. Ne yapayım; sigarasız da gitmiyor ki bu şarkılar. Bu anılar; bu acılar. ( Unutmadan) Sen en kıyak damar şarkının efkarlandırıp sigara yakıldığı o saniyesisin..

Saat 01.40

Şu an ki ruh halimi anlatmamam gereken bir saat. Telefonu bıraktığım yerden alıyorum. Tuş kilidini açıyorum, 1 tane mesaj alındı yazısı. Kalbim çarpacak gibi atıyor. Umarım senden gelmiştir düşüncesi. ( Biliyormusun, bazen Türkcell'e uyuz oluyorum.)

Saat 02.05

Sanırım şu an uyuyorsun. '
'hayalleri olanlar değil; hayalleri ölenler uyuyamaz."
demişti bana bundan çok zaman önce..
Sessiz olun lütfen. O şimdi uyuyor, ben ölüyorum...


/birine aşık olmak bir uçurumun kıyısında gözü bağlı yürümek demektir. başına neler geleceğini
hiç bir zaman bilemezsin. sonu ölüm de olabilir.
cinayet de intihar da.../

şarkılar ve ağrılarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin