Regl

5.5K 156 42
                                    

Wade Wilson

Bölüm şarkısı: Jason Derulo - Talk Dirty.

Uyarı: Ağır smut, müstehcen konuşma ve language.

Bilgilendirme: Wade ile sevgilisiniz (vücudu yanık değil) ve kavga ettiniz. O sizinle barışmak istiyor fakat siz ona minik bir oyun oynuyorsunuz.

 O sizinle barışmak istiyor fakat siz ona minik bir oyun oynuyorsunuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Regl

Wade kavga etmenizin üzerinden beş dakika bile geçmemesine rağmen sinirini bozacak şekilde azgın davranıyordu ve bunu barışmak için yaptığını bilmene rağmen feci halde sinir oluyordun.

Her zaman böyleydi ve onu buna rağmen sevmiştin ama yine de bu derece kızgın olduğunu bilmesine rağmen aranızı düzeltmek ve bir şekilde gönlünü almak yerine sevişmeye çalışması sinirlerini bozuyordu.

Wade sinsice ellerini pantalonunun üzerinden kasıklarına götürmeye çalıştığında ona sertçe tokat attın ve elini çekmesini sağladın.

"Siktir, Yn bu acıttı!"

"Wade eğer sikinin kanla kaplanmasını istemiyorsan benden bir hafta uzak dur çünkü regl dönemimdeyim. Sana sol elinle iyi eğlenceler."

Sana iğrenir bir bakış attığında onu yataktan ittirdin. Yüzünde onunla alay etmenin verdiği tatmin edici gülümsemeyle yatakta daha çok yayıldın ve bu üzerindeki kısa şortun daha da fazla yukarı çıkmasına ve tişörtünün belinin yukarı doğru sıyrılmasına sebep oldu. Wade bu tatmjn edici görüntün karşısında yutkunarak sinir olmuş bir şekilde banyoya yöneldi.

Açıkçası bunu hakettiğini düşünüyordun ama o sırada fark ettin ki bu hafta sadece onun için zor geçmeyecek.

...

Tam dört gün boyunca sana aşırı iyi davranmış ve canını sıkacak hiçbir şey yapmamıştı çünkü regl dönemlerinde ne kadar zorlandığını ve sinirli olduğunu iyi biliyordu. Seni hep alttan almış ve karnına sıcak su koymuş, seninle elinden geldiğince ilgilenmişti. Bu yüzden de kendini aşırı suçlu hissediyordun.

Wade kesinlikle seks bağımlısı bir adam ve sen hasta olmadığın halde hasta gibi davranarak ona eziyet çektiriyordun.

Her şey bir yana, sende düzenli bir şekilde seks yapmaya alışmış biri olarak fazlasıyla zorlanmaya başlamıştın ve artık dayanamıyordun.

Wade yine inleyerek tuvalete doğru gittiği sırada onu elinden tuttun ve odanıza doğru çektin. İntikamın canı cehenneme diye düşündün. O sana kafa karışıklılığı ile bakıyorken onu yatağa ittirdin.

Normal zamanda en az beş gün regl olduğun için ve hala dördüncü günde olduğunuz için yaptığın şeyi anlayamadı.

Yavaşça ona doğru sürünerek bacaklarının arasına girdin ve fermuarını açarak büyük aletinin hızla havaya kalkmasını zevkle izledin. Sadece dört gün geçmesine rağmen bu görüntüyü fazlasıyla özlemiştin.

Aleti her zaman ki gibi dimdik ve taş kadar sertti. Ucunu tuttuğun anda inleyen Wade ile cidden bu dört gün boyunca sana dokunmasına izin vermediğin için suçlu hissettin. Şu anda ona hayatının en iyi seksini yaşatman gerektiğini düşündün.

Tek elinle toplarına masaj yaparken bir yandan da diğer elinle onu okşuyordun. Ucunu ağzına aldığında Wade derin ve titrek bir nefes aldı. Başını kaldırıp ona baktın ve onun da sana baktığını görünce tamamını ağzına alıverdin. Sesli bir şekilde inleyerek başını arkaya yasladığında aleti ağzındayken kıkırdadın.

Ucunu boğazına çarptırarak pompalarken bir yandan da toplarına masaj yapmaya devam ettin. Aleti ağzında seğirdiğinde orgazma yakın olduğunu biliyordun.

Başını daha da aşağı indirip onu tamamen ağzına aldın. Sıcak tohumları ağzını doldurmadan önce bir kez daha seğirirken saçını sıkıca kavradı. O ağzını tohumlarıyla doldurduktan sonra başını kaldırıp onu bir kez daha sıvazlayarak ağzındakinin hepsini yuttun ve beline oturdun. Elinin tersiyle ağzını silerken suçlu bir şekilde mırıldandın.

"Aslında regl falan değildim."

Sözlerinden sonra ki yüz ifadesinden hemen bu gecenin senin için pekte zevkli geçmeyeceğini anlamıştın ama buna değerdi.

Sözlerinden sonra ki yüz ifadesinden hemen bu gecenin senin için pekte zevkli geçmeyeceğini anlamıştın ama buna değerdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌌BÖLÜM GÜNCELLENDİ🌌

Uh, biraz ağır bir bölümdü ve biraz da kısa oldu.

Yazarken pekte memnun kalamadım ama smut severler için iyiydi.

💚🖤

Imagine With MarvelWhere stories live. Discover now