Lamp

4.9K 145 96
                                    

Loki Laufeyson

Bölüm şarkısı: Doja Cat, Rihanna - Streets x Needed me (Mashup)

Uyarı: Will Smith 'in başrol olduğu 2019 yapımı Aladdin filminden esinlenilmiş ve Asgard 'a uyarlanılmıştır.

Bilgilendirme: Sen Asgard 'ın en iyi, en güvenilir ve en güçlü savaşçılarından birisisin, Odin seni büyük oğlu Thor ile evlendirmek istiyor ve o gün ilk defa Frigga senden bir iyilik istiyor.

Bilgilendirme: Sen Asgard 'ın en iyi, en güvenilir ve en güçlü savaşçılarından birisisin, Odin seni büyük oğlu Thor ile evlendirmek istiyor ve o gün ilk defa Frigga senden bir iyilik istiyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Lamp

Neredeyse yediyüz yıldır Asgard 'ı korumakla görevliydin. O kadar güvenilir ve dürüst bir askerdin ki Odin seni Asgard 'ın en güvenilir askeri, hatta ailesinin bir parçası ilan etmişti. Baban ölmeden önce Odin 'in sağ koluydu ve kendini Kralı için feda etmiş seni de Odin 'e emanet etmişti. Onun elinde büyümüş onu baban yerine koymuştun. Onu, halkını ve gezegenini canın pahasına korumaya yemin etmiştin fakat tüm bunların arasında Frigga 'nın da sende çok büyük emeği vardı. Sana büyüler öğretmiş, seni korumuştu ve en önemlisi sana değer vermişti. Bunun yanı sıra Frigga hayatın boyunca senden hiçbir şey istememişti.

Yani az önceye kadar..

Daha sabah Odin 'in seni Thor ile evlendirmek istediğini öğrenmiştin ve akşamında da Frigga senden çok önemli bir iyilik istemişti. Asgard 'da ki en karanlık mağaradan çok değerli bir lamba almanı istiyordu. Asgard 'ın en soğuk köşesindeki mavi mağaradan kimseye görünmeden bir Lamba almalıydın.

Mağaradan Lamba haricinde hiçbir şey almamalı ve hiçbir şeye dokunmamalıydın. En önemlisi ise bundan hiçbir kimsenin, Odin 'in bile haberi olmayacaktı. Hatta sana Heimdall 'ın seni izleyememesi için bir kolye vermişti. Bu ortadan kaybolmadan önce Loki 'nin taktığı o kolyeye benziyordu. Belki de gerçekten oydu...

Loki 'yi hatırlamak canını yaktı.

Çocukluğundan beri ona aşıktın. Çoğunlukla seninle pek muhattap olmazdı fakat seni önemsediğini bilirdin. Sık sık birbirinizi, birbirinizi izlerken yakalıyordunuz ve bazen yan yana kitap okuyordunuz. O çok fazla konuşmazdı fakat konuştuğunda seninle alay etmeye bayılırdı. O seninle vakit geçirmeyi seviyordu, sen ise onu.

Thor 'la evlenmek istememenin en büyük sebebi de hala Loki 'ye aşık olmandı.

Karanlık ormandan güzel atın Fenrir ile geçerken çukurlara girmemek ya da yanlış yola sapmamak için oldukça dikkat ediyordun. Burası Asgard 'daki en tehlikeli ve en korkutucu yerdi ama sonuçta sen de Asgarda da ki en donanımlı, güçlü ve güvenilir savaşçıydın.

Mavi mağaraya geldiğinde atını durdurdun ve mağaranın köşesindeki ağaçlardan birine bağladın. Mağaraya girebilmek için söylemen gereken sözlerin yazılı olduğu kağıdı cebinden çıkardın. Frigga unutmaman ya da yanlış söylememen için not almıştı.

Imagine With MarvelHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin