Mjolnir

4.2K 129 89
                                    

Thor Odinson

Bölüm şarkısı: İmagine Dragons - Thunder

Uyarı: Olay Thor 'un ilk filminde geçiyor.

Bilgilendirme: Mjolnir Thor 'un elindeki çekiç.

Mjolnir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mjolnir

"Hadi Yn acele et! Ses buradan geldi." Arkadaşın Bethany 'nin seni sürüklemesi ile şehrin 100km ötesindeki kurak araziye arabayla gelmiş ve o gürültülü, dev şimşeğin çaktığı yeri bulmaya çalışıyordunuz. Saat gecenin üçüydü ve etraf zifiri karanlıktı ama arkadaşın asla böyle şeylerin peşini bırakmaz garip bir şey olduğu an o garip şeyi takip ederdi.

Etrafı aydınlatmak için elindeki feneri bir oraya bir buraya tutarken bir anda bir karaltı gördün ve o karaltıya doğru gitmeye başladın.

"Beth, burada bir şey var."

Bethany de hızla senin olduğun yere geldi ve ikinizde o muhteşem çekici gördünüz. "Sence gökten yıldırımla inen şey bu mu?" Beth 'in meraklı sorusunu aldırmadan çekicin olduğu yerin etrafındaki izleri incelemeye başladın ve ağzından ağır bir küfür kaçtı.

"Beth, bu... Mjolnir..."

...

Bethany neredeyse yirmi dakikadır çekici kaldırmaya çalışıyordu fakat kımıldatamamıştı bile. "Bence artık pes etmelisin. Sana söyledim, o şeyi asla kaldıramayız."

"Ya da sen de denersin." Bethany 'nin söylediğine göz devirdin ve kafanı iki yana salladın.

"Bu bizim layık olamayacağımız kadar kutsal bir şey."

"Bir kere denemekten zarar gelmez." Bethany 'nin ısrarlarına kulak asmamaya çalışsan da en sonunda tamam demek zorunda kaldın ve Mjolnir 'in sapını tuttun. Sapın ucundan eline doğru bir elektrik akımı yükselmeye başladığında Bethany bir iki adım geriye kaçtı. Elektrik akımı vücudunun her yerine yayılırken gözlerinin içi bile parlıyordu. Çekici yavaşça yerden kaldırdığında güçlü bir şimşek çaktı ve Heimdall görüş alanını değiştirerek sana odaklandı. Odin tahtından hızla kalktı.

Bethany senden hızla uzaklaşırken sen çekici havaya kaldırdın ve dev gibi bir şimşek çekiçle buluştu. Vücudunun her yerini sardı. İzleyen herkes şok oldu. Odin asla böyle bir şeyi tahmin etmemişti.

Şimşek etkisi kaybolduğunda Mjolnir 'i tutan elini indirerek deli gibi kahkaha atmaya başladın. Bunun olacağını asla tahmin etmemiştin. Hayalini bile kurmamıştın ama sen- layıktın.

...

Elindeki Mjolnir ile eski kamyonunuza atladınız ve eve doğru yola koyuldunuz. Arabayı sen sürüyordun çünkü Bethany hala şoktan çıkamamıştı. Seni soru yağmuruna tutuyordu.

Imagine With MarvelWhere stories live. Discover now