19. BÖLÜM

737 93 87
                                    


Jue Yu, herhangi bir sebep olmadan saraydan geldiklerini söyleyerek, bir öfke patlaması yaşadı.

"Bunu biliyordum. O Kraliyet Sarayından gelenler iyi şeyler olamaz."Duvara asılan kılıcı aldı "" burada olduğumuz süre boyunca hiçbir sorun olmadı. Şimdi birini aramaya geliyorlar!!"


Kör cariye aceleyle onu durdurdu "" yalnız o kadar çok savaşıyorsunuz, burada sadece bir grup çocuğumuz var, kendiniz hakkında düşünmeseniz bile, lütfen çocukları düşünün."

Jue Yu kılıcı elinde sıkıca tuttu, sonra şöyle dedi: "bir göz atmak için dışarı çıkacağım."

İkisi de bahçenin ortasına adım attı. Bahçenin kapısında, siyah giyen bir kalabalık sıraya giriyordu. Kılıçlı askerler Bellerine asıldı. Bu insanların lideri, göz kamaştırıcı kaşları ve yıldızlı gözleri olan biriydi. Yüzü huzursuzdu. İşlemeli bir brokar elbise giyiyor. Belinde güzel bir Yeşim vardı. Elinde ne kılıç ne de kılıç tutuyordu, sadece katlanan bir yelpazeye sahipti.

Bu kişinin görüşüne göre, Jue Yu soğuk bir kahkaha attı: "böyle büyük bir gösteri, kimin geldiğini merak ediyordum!"

Kör cariye göremedi, yoğun bir şekilde sordu:" onlar kim?"

Jue Yu sorusuna cevap vermedi. Kör Cariyeyi gören, ağzını açan ve " benim!"

Kör cariye bu sesi duydu, çığlığını dizginleyemedi:" AH!!"

O neden geldi?

  Kalbinde panik nöbeti dalgalandı..

Burada olduğumu nereden biliyordu? General Qi mi söyledi? Ama General Qi bunu yapmaz. General Qi'yi sorgulayan ve anlatmaya zorlayan o olmalı. Uzun bir süre ortadan kayboldum, arkamda bir kelime bile bırakmadım, bunun için benden nefret edecek mi?

O anda birçok olasılık düşünmüştü. Her olasılık kör Cariyenin kalbinin bir ritmi atlamasına neden oldu.

İmparator bir adım ileri gitti, sonra onunla konuştu: "Benimle saraya Geri Dön."

Kör cariye telaşlandı ve geri çekildi:" Hayır ... geri dönemem!"

İmparatoriçe Dowager izin vermezdi. Eğer geri dönerse, her şeyin sadece felakete işaret edeceğinden korkuyordu. Belki de, General Qi ve Xiao Bao da onunla birlikte bir felaket yaşayacaktı.

İmparatorun yüzü soğuk ve sertti, dedi ki: "Aniden ortadan kayboldun, 'ben' birkaç gün boyunca sarayın her yerinde sizi aramak için insanları gönderdim, ancak gölgeniz bile görülmedi. Saraydan çıktığınızdan şüphelenmiştim. Kapı görevinde olan gardiyanlarla bir soruşturma yaptım. O gece sıra dışı bir şey olmadığını söylediler. İki gün boyunca ağır bir şekilde işkence gördükten sonra, Qi Sheng'in kapıda görevli muhafızlara rüşvet verdiğini ortaya çıkardılar. Seni arabaya sakladı ve saraydan çıkardı."


Kör cariye dudaklarını ısırdı, ifadesi kasvetli oldu: "General Qi'ye beni saraydan çıkarması için yalvaran bendim, Majesteleri, lütfen General Qi'yi suçlamayın."

İmparatorun yüz rengi değişti, soğuk bir açıklama ile şöyle dedi: "ikiniz de gerçekten birbirinize karşı derin bir hismi besliyorsunuz. Qi Sheng bana ne dedi biliyor musun? Bana tüm bunların kesinlikle onun fikri olduğunu söyledi, seninle hiçbir ilgisi yokmuş. On kırbaç cezasına dayandı, ancak sizi tam olarak nereye getirdiğini söylemek istemedi. İkiniz de talihsiz sevgi dolu bir çiftsiniz ve ben tam bir kötü adam oldum!!"

Bir 'yumruk ' ile kör cariye yere diz çökmek için düştü. Kafası buz gibi soğuk ve sert bir yüzeye çarptı: "Majestelerine haksızlık eden benim. Bir günah işledim. Majesteleri, lütfen beni cezalandırın. Lütfen bırakın gitsinler."

İmparatorun yüzü buz gibi soğuk bir ifade tabakasıyla ortaya çıktı. Sözlerini yavaş bir konuşmada dile getirdi: "gizlice sarayın dışına kaçmak için, hafif bir ücretle bitmeyeceksiniz. Yalvarmaya gerek yok! Seni de cezalandıracağım, neden endişeleniyorsun?"

Kolunu salladı, hemen öne çıkan iki imparatorluk koruması vardı. Biri sağdan, biri soldan, kör Cariyeyi yerden kaldırdılar ve onu kapıya sürüklediler.

Jue Yu bir öfke içine uçtu: "Rui Xuan!! Benim yanımdakini ne olarak alıyorsun?!!"

İmparatorun yüzü su gibi battı. Onun zifiri siyah gözbebeği dipsiz gibi karardı, " Jue Yu. Eski İmparatorun duygularını hesaba katıyordum, bu yüzden sana hoşgörülü davranarak bir çıkış yolu verdim. Şansını zorlama! Küçük armut Bahçenizi yok etmek isteseydim, elimi çevirmek kadar kolay olurdu. Eski İmparator babanla bir çeşit rehin almıştı. Kesinlikle benimle değil. Kesinlikle anlıyorsun, değil mi?"

The Blind Concubine ( Kör Cariye ) BL Çeviri TAMAMLANDI..Where stories live. Discover now