I love you [SugaMon]

723 26 3
                                    

Pro: Aivori22 

Yoongi's pov: 

Seděl jsem ve svém pokoji a přemýšlel, jak představit světu svou novou přítelkyni, Jisoo. Nemohl jsem s tím jít za naším leaderem, protože ten mě už nějakou dobu ignoroval, nebo se mi vyhýbal. 

Vstal jsem z postele a odešel za Jinem, který sdílel pokoj s Hoseokem. Jemně jsem zaklepal a když se ozvalo hlasité dále od Hoseoka, vešel jsem. Oba leželi na posteli a vypadalo to, jako by se prali. 

"Potřebuješ něco, Yoongi?" Zeptal se jemně Jin a já posmutněl. 

"Máš chvilku čas, potřebuju s tebou mluvit," usmál jsem se na naší mamku skupiny a on přikývl. Odešel jsem z jejich pokoje a znovu vešel do toho svého. 

"Tak povídej, co se děje?" Řekl jemně a zavřel za sebou dveře. 

"Chtěl jsem se na tom domluvit s Namjoonem, ale ignoruje mě. Nevíš, co mu je? Poslední dobou se ke mně chová divně. Víš, rád bych Jisoo představil světu jako svou přítelkyni. Ale nejsem si jistý, jestli to je dobrý nápad. Nerad bych ji vystavoval nebezpečí haterů," řekl jsem upřímně. 

"Zodpověz mi jednoduchou otázku. Chceš s ní být navždy? Jestli si tím nejsi jistý, tak to nedělej. Víš, když se rozejdete, budou na ni házet špínu, že za to může ona." Smutně se usmál. Povzdechl jsem si. 

"Proč je to sakra tak moc těžký? Nechci jí ublížit," vytáhl jsem spodní ret. 

"Já vím. Večer jdeme všichni do klubu se bavit. Jestli se na to necítíš a nebo máš rande s Jisoo, tak nemusíš chodit, ale jinak bys měl. Abys přišel i na jiné myšlenky," mrkl na mě, zvedl se a odešel. 

Ještě chvíli jsem seděl na posteli, než se najednou otevřely dveře a dovnitř vtrhl Namjoon. Vypadalo to, že je hodně naštvaný. Se strachem v očích jsem se na něj zadíval. 

"Děláš si srandu, Yoongi? Přítelkyně, kterou chceš ukázat světu? Víš, jak budou fanoušci reagovat? Víš, jak to bylo u Chena z EXO? Oženil se a fanoušci dělají všechno proto, aby odešel ze skupiny! Chceš takhle skončit?!" Zakřičel na mě. Bál jsem se ho. 

"A co s tím uděláš ty, hm? Nepovolíš mi to, protože nechceš přijít o rappera ve skupině? Můžu se živit vlastní hudbou nebo být producent! Tobě do toho nic není! Představím jí světu, ať se ti to líbí, nebo ne!" Zvedl jsem se z postele. Byli jsme od sebe metr. 

Najednou udělal velký krok a byl u mě. Jeho rty přilepily na ty mé. Vykulil jsem oči, ale polibek jsem mu oplatil. Když se odtáhl, oba dva jsme lapali po dechu. 

"C-co to bylo?" Vydechl jsem. 

"Miluju tě. Proto jsem tě ignoroval. Ale... To je jedno. Užij si to s Jisoo." Zašeptal, než se otočil a chtěl odejít. Chytil jsem ho za zápěstí a otočil k sobě. 

"Nikdy žádná Jisoo nebyla. Chodil jsem po kamarádech, jen abych tě donutil žárlit a přiznal ses mi sám." Usmál jsem se a objal ho. 

"Proč jsi se mi nepřiznal? A já tě tak dlouho ignoroval, aniž by sis to zasloužil," zamumlal mi do vlasů. Zasmál jsem se. 

"To je jedno. A teď mě polib, obře," podíval jsem se na něj a usmál se. 

"Takže do toho klubu půjdeme spolu, ale jako pár?" Zasmál se. Přikývl jsem. 

I když nás nějací paparazzi v klubu načapali, jak se líbáme, fanoušci nás milovali. A já byl za to rád. 

____________________________________________________________________

Snad se líbilo, absolutně nemám nápady na nic lepšího. :) Omlouvám se, jestli to nebylo podle tvých představ, ale snažila jsem se. :) 

Včera jsem si předobjednala BTS BE album. A nemůžu se dočkat, až mi přijde. :3 

Anyways... noste roušku a chraňte se! Verča

BTS oneshots 2 (boyxboy)Kde žijí příběhy. Začni objevovat