Škola.

399 16 3
                                    

Stejně to bylo zbytečné, po tom co mi napsal ten neznámý člověk jsem nemohla usnout, až k 2 hodinám ráno jsem byla vzhůru, a měla jsem vstávat v 7 hodin ráno, super no. 
Dneska ráno jsem byla doma sama, protože mamka byla v práci.
Po 5 hodinách spaní jsem vstala a šla jsem se nasnídat, udělat ranní hygienu, a obléct.
Vzala jsem si tmavě modrý svetr, černé džíny, a černé boty. 

Už byl čas vyrazit a tak jsem tedy šla, cesta trvala asi 15 minut a poté co jsem došla ke škole jsem i zašla dovnitř. Došla jsem k mé skříňce kam jsem si dala některé věci abych je netahala všechny najednou, vzala jsem si vše potřebné na literaturu a pomalu jsem se rozešla směr učebna, kde máme tu literaturu. Vešla jsem do třídy bylo tady jen pár lidí, co se dá čekat tady jsou spíš tací kteří se moc neučí. Po zvonění vešla do třídy učitelka která je docela fajn.

„ Třído pustím vám film, protože si ještě musím něco dodělat."

Řekla, a pustila nám Ukradené Vánoce. Kdyby byli všechny hodiny takové jako tahle, tak by byla škola i docela dost fajn. Po literatuře jsem šla zase směr skříňka ale když jsem šla tak do mně pak někdo narazil.

„ Promiň, jsi v pohodě?" ( řekl Styles, školní boss, ale není nějak zlý jen prostě je takový boss no )

„ Jo jsem nic se nestalo" 

Jen se usmál a podal mi ruku na pomoc abych se zvedla ze země, přijmula jsem jí a tím jsem byla zase na nohách během pár sekund. Naposledy jsem se na něj usmála a šla jsem k mojí skříňce. Pořád jsem na sobě cítila něčí pohled, tak jsem se podívala kolem sebe a jediný kdo na mě upíral svůj pohled byl Styles. Nic s ním neudělalo ani to že jsem se na něj dívala, naopak se ještě usmál. Chvíli jsem na něj jen tak koukala dívali jsme si navzájem do očí, ale pak jsem se jako probudila z transu a ucukla jsem pohledem. 

&&&&

Když poslední hodina skončila šla jsem si do skříňky pro nějaké věci, a pak jsem šla směr východ ze školy. Venku byla už Stylesovo parta a kolem nich školní bárbíny, radši jsem se vydala domů. 

&&&&

Doma jsem byla docela rychle, na nic jsem se nemusela učit což bylo fajn, ale nudila jsem se napsala jsem neznámému číslu.

&&&&

Já: Ahoj, jak se máš? :)

Neznámé číslo : Mám se skvěle, hlavně po tom co jsme se viděli, a i kdyby to mělo být jediné tak budu rád když do mně budeš narážet. A dneska ti to opět slušelo, ty moje malinká borůvko💙

Já: T-ty jsi vážně Styles?

Neznámé číslo: Jo, snad ti to nevadí. 🥺

Já: Nene vůbec

Změnila Neznámé číslo na - Harry 

____________________________________________________________


Nová kapitola, pokusím se napsat dnes ještě jednu.

Vaše Kája❤

Say Hello In The Message!Kde žijí příběhy. Začni objevovat