Zyva's date.

886 10 1
                                    

Het is vrijdagmiddag en je hebt afgesproken met Thor. Thor heeft een date voor je geregeld en wilt je voorbereiden wie het is. Je snapt nog steeds niet waarom die je wilt koppelen aan iemand. Als je er aan denkt begin je lachen. "Altijd weer een verassing" denk je bij mezelf. Je staat bij zijn deur en hoeft niet eens aan te kloppen. Thor doet de deur al open voor je kan kloppen. "Hoi Zyva, lang niet meer gezien" zegt Thor. Hij loopt naar je toe en geeft je een knuffel. "Ja, sorry. Ik was druk met het ontwerpen. Je weet hoelang ik soms bezig ben met mijn kleding." Je lacht lief naar hem en Thor knikt lachend. Samen lopen jullie naar de woonkamer en ploffen op de bank. "Ik was net onderweg naar Odin. Ik moet hem wat dingen vragen. Wil je mee of wacht je hier tot ik terug ben?" Je kijkt om je heen en geniet van de zonnenstralen die door de grote ramen, in je gezicht schijnen. "Ik denk dat ik hier blijf wachten. Je weet dat ik gek ben op de warmte van de zon." Zeg je. Thor knikt en loopt door de grote deuren, naar de hal. "Even tijd voor mij alleen" denk je.
Opeens hoor je de deuren opengaan, en kijkt verschrikt op. Daar zie je dan de man lopen die je hart sneller doet slaan. Lang, knap, lange donkere haren, mooie ogen... Het is Loki! Je gaat rechtop zitten en mompelt wat, omdat je de zonnestralen moet laten voor wat het is. "Hallo, lieverd." Zegt Loki als die langzaam naar je toe loopt. Je voelt dat je kippenvel hebt. Dat gebeurd iedere keer als hij je "lieverd" noemt. En je hebt geen idee waarom. Je staat op en loopt met sierlijke passen naar hem toe. "Hoi Loki." Loki blijft staan en kijkt je lief aan. "Hoe gaat het met je?" Vraagt hij. "Ja, het gaat goed. En met jou?" Je bijt een beetje op je lip. "Waarom maakt deze man me nerveus" vraag je jezelf af. Loki loopt dichter naar je toe. "Oh, met mij gaat het uitstekend lieverd." Zegt Loki terwijl hij een beetje grijnst. Je probeert je te herpakken en blijft aan de praat. "Dus... heb je plannen vandaag?" Loki loopt naar het raam. "Nee. Niet echt." Zegt hij. Hij draait zich snel om, trekt een wenkbrauw omhoog en lacht. "Heb jij plannen vandaag?" Je voelt je ongemakkelijk worden. Maar gaat het toch zeggen. "Ja. Ik heb vandaag een date." Je begint langzaam te blozen en kijkt naar beneden. Loki's lach verdwijnt en kijkt serieus. "Wat?" Je kijkt hem weer aan als die langzaam naar je toe loopt. "Oh. Ik heb vandaag een date." Loki kijkt weg. "Shit!" Zegt hij zo zacht dat je het niet hoort. "Je broer is degene die deze date voor me heeft geregeld." Je kijkt Loki aan. Loki kijkt jou strak aan. "Wacht, wat! Deze hele tijd was Thor degene die je op een date stuurde met een andere man?" Je ziet dat Loki geïrriteerd raakt, en vraagt je af waarom. "Uhm. Ja?" Je fronst een beetje. Loki probeert kalm te blijven. "Wat is zijn naam?" Loki kijkt kwaad. "Thor heeft me gevraagt om het niet tegen jou te zeggen." Je begint weer te blozen, maar probeert het te verbergen. Loki kijkt naar beneden en weer snel naar jou. "Het interesseert me niet wat Thor zei. Wat is zijn naam?" Vraagt Loki.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Loki's liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu