Verraad.

447 6 1
                                    

Jij en Loki dansen in het midden van de zaal. Sif staat boven vanaf het balkon te kijken en wordt jaloers. Na een paar minuten zijn jij en Loki klaar met dansen en lopen terug de menigte in, waar Sif al op jullie staat te wachten. "Jullie dansten zo mooi samen." Zegt ze met een glimlach. Je kijkt haar lachend aan. "Aahw, dankjewel Sif." Sif knikt naar jou en kijkt dan weer naar Loki. "Loki, zou even met me mee willen gaan?" Loki kijkt naar jou en je knikt. Hij draait zich weer om naar Sif. "Natuurlijk, Sif." Sif en Loki lopen samen weg en je kijkt ze na. Op dat moment komt Thor aangelopen. Hij legt een hand op je schouder en glimlacht. "Jij en Loki kunnen goed dansen." Je glimlacht terug. "Dankje, Thor." Thor knikt. "Geen probleem. Waar is Loki?" En hij kijkt om zich heen. Je kijkt naar Thor en rolt met je ogen. "Hij is even met Sif weg." Thor kijkt verbaasd en trekt een wenkbrauw omhoog. "Wacht. Zijn ze alleen?" Je kijkt verbaasd terug. "Ja." Thor kijkt bezorgt. "Oh..." Je kijkt ernstig naar Thor. "Wat is er aan de hand?" Thor krijgt tranen in zijn ogen en bijt op zijn lip. "Ik kan je echt niks vertellen." Je kijkt Thor smekend aan. "Thor, alsjeblieft." Thor kijkt naar de grond en slikt. "Alles wat ik kan zeggen, is dat hij je gebruikt." Je voelt de tranen opkomen. "Wat..." Thor kijkt je aan en klemt zijn handen in elkaar. "Dat is alles wat ik kan zeggen. Sorry, Zyva." De tranen lopen over je wangen. "Alsjeblieft, Thor. Ik smeek het je." Thor kijkt je verdrietig aan. "Ik denk dat je er zelf achter moet komen."
Snel ren je achter Loki en Sif aan. En wat je dan ziet, breekt je hart in 1.000 stukken. Loki zoent Sif. Je begint nog harder te huilen en zakt in elkaar. Loki hoort je en staart je aan. Sif kijkt je lachend aan. "Je bent te laat." Je rent weg met een gebroken hart. Loki laat Sif los en beseft wat hij heeft gedaan. "Zyva, wacht!" Loki rent achter je aan en laat Sif alleen achter. Je draait je om en je ziet dat Loki op je af komt rennen. Hij pakt je vast. Maar je bent woedend en slaat jezelf los uit zijn greep. "Je zei dat je van me hield!" Zeg je met tranen in je ogen. Loki's tranen stromen over zijn wangen. "Dat doe ik ook! En dat zal altijd zo blijven." Je schud met je hoofd en kijkt Loki aan. "Je hebt me beloofd dat je nooit verliefd zou worden op een ander!" Loki bijt op zijn lip en moet zijn tranen bedwingen. "Dat klopt. Maar het gebeurde gewoon."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Loki's liefdeWhere stories live. Discover now