Het gevecht.

359 6 0
                                    

Jij en Sif beginnen te vechten. Ze probeert haar zwaard terug te pakken, maar vergeet even dat jij niet voor niks bij de Avengers hoort. Je vecht met alle kracht die je nog in je hebt en het vuur komt uit je handpalmen. Ook al ben je kapot moe, je blijft doorgaan! Het enige waar je nu aan denkt, is Loki...
Ondertussen gaat het gevecht tussen Loki en Mysterio er heftig aan toe. Mysterio weet allemaal truckjes om Loki naar buiten te lokken. Loki begint steeds kwader te worden en Mysterio lacht erom. "Weet je Loki? We konden het simpel houden als je me Zyve gewoon had gegeven." Loki kijkt hem woedend aan en de groene lichtflitsen schieten alle kanten op. "Kom hier ji..." Loki staat midden op de weg, en wordt geschept door een vrachtwagen en mee naar binnen gesleurd. Mysterio lacht hardop en belt Sif. "Sif, dit keer heb ik er voor gezorgd dat Loki zeker weten dood is. Nu heb ik Bucky nodig!"
Ondertussen in de vrachtwagen wordt Loki wakker en kijkt om zich heen. Hij ziet overal bloed en ziet dat het van hemzelf is. Hij probeert op te staan maar is te zwak. Hij kijkt om zich heen, opzoek naar wie hem naar binnen heeft getrokken. Dan hoort hij voetstappen. "Kom op Loki, we moeten gaan!" Je kijkt omhoog en ziet Bucky. "Ik kan niet meer. Je moet alleen gaan." Bucky kijkt weg en dan weer naar Loki. "Nee, Loki. Ik laat je hier niet alleen." Loki hoest en merkt dat er bloed mee komt. Hij kijkt naar zijn lichaam en dan weer naar Bucky. "Je moet nu gaan en Zyva redden!" Bucky knielt naast Loki en legt een hand op zijn schouder. "Alsjeblieft Loki. Ik kan je hier niet achterlaten. Je kunt het!" Loki sluit zijn ogen en er rolt een traan over zijn wang. "Ga nu Bucky! Voor het te laat is."

"

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Loki's liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu